Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 10 augustus 2014

Down for dummies: 'mongolen' zijn toch zo aandoenlijk..........

Er schijnt een nieuw bagger BNN programma te zijn, van de een of andere 'VIP' met drie meiden, die het syndroom van Down hebben, 'Down for dummies'*. Dit kwam afgelopen vrijdag ter sprake in het megadomme media onderdeel op Radio1 in de morgen. Heel aandoenlijk volgens droplul van den Berg, de presentator.... Lekker goedkoop, want hoewel de meeste Nederlanders bang zijn voor 'mongolen', daar ze zich geen raad weten met zichzelf, als ze worden aangesproken door deze lieve mensen, zien ze mensen met dit syndroom graag op tv, neem superlul de Leeuw, die hier ook graag misbruik van maakt, door 'lol' te maken over de uitspraken van die mensen. Deze mensen hebben net als ieder ander dromen, over wat ze graag zouden willen, zo leuk en aandoenlijk als je ze dan hoort zeggen, dat ze met de 'VIP' hufter willen trouwen, want ja, dat zal natuurlijk nooit gebeuren, aandoenlijk hè?
Van den Berg, die tegenwoordig in z'n vijfde jeugd zit, maar nog steeds moet onderdoen, voor de eerste beste 80 jarige, dacht weer eens heel populair te zijn, toen hij het woord 'downies' een keer of wat liet vallen...... De enorme zak had nog een goed idee: voor de integratie van 'downies' zouden ze eigenlijk aan moeten zitten, bij een programma als Knevel en van den Brink..... Echt mensen, dat durfde deze lullende zak, gevuld met uitwerpselen, te zeggen voor de microfoon!
Eerder afgelopen week, had van den Berg het gore lef, zijn buurman te kakken te zetten op de landelijke zender Radio1, omdat hij een hekel heeft aan die man.....

Voor meer 'wetenswaardigheden' over deze flapdrol, klik op het label 'Jurgen van den Berg' onder dit bericht.

* Logisch die titel, Nederlandse mensen met het syndroom van Down, beheersen altijd de Engelse taal....

Ik zou met Zappa willen zeggen: "Kill ugly radio & tv! (al is die tv een toevoeging van mij).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten