Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 4 augustus 2014

Muzikaal bericht voor een directe boycot van Israëlische producten, ook die uit de bezette gebieden! Stop om te beginnen met AH's vleesvervangers van Tivall!

Blogdokter Pisser's uiterst geneeskrachtige muzikale recepten worden wereldwijd gebruikt, niet alleen vanwege het plezier dat muziek schenkt, maar ook de geneeskrachtige werking van muziek, voor pijnverlichting bij lichamelijke klachten, maar ook bij 'geestelijke ongesteldheid', of het nu om neerslachtigheid, moedeloosheid, of om je hersenen gaat, die maar niet tot rust kunnen komen, of vanwege wat dan ook. Bemerk wat muziek voor jou kan doen en volg de recepten van dr. P, luister de albums geheel af (tenzij anders aangegeven), zo hard mogelijk, met de bassen op 10, uiteraard zonder anderen last te bezorgen, of je gehoor te verknallen.

Vandaag, deze dag dus, start dr. P met het Marianne Racine Quartet en 'Songbook' (met een 'rondje op de 'S', helaas geen link naar het album, wel naar een video met het kunnen van dit kwartet), uit Scandinavië dus (dat zijn alweer een hoop dussen), mooie jazz en een goede zangeres!!!! Door met de electronische variant van klassieke muziek, Scopece en 'Any Time' (weer niet het album, wel een mooi nummer, plus mooie beelden). Allesandro Scopece (link naar meer muziek van Scopece) laat zich inspireren door Debussy en dat is te horen, een prachtig album!!!!! Eno • Hyde en 'Someday World' (niet alles, maar wel veel... ha! ha! ha!), nemen over, wat mij betreft alvast het album van het jaar, geniaal mooi, maar hoe kan het anders met deze twee grootheden van de psychedelische muziek, Karl Hyde natuurlijk van de legendarische band Underworld en Brian Eno's naam is al genoeg gezegd, een machtig album!!!!!  Nu een album met een nieuwe jas: Tangerine Dream en 'Hyperboria' met de nieuwste techniek (van 2008) geheel opnieuw gespeeld en opgenomen, en mensen, dat is het waard, jezus wat een verschil, alsof het geluid van '2 dimensionaal is veranderd in 3 dimensionaal geluid', al blijft het wel een beetje raar, sjkóóón!!!!! Door met Daevid Allen & Mother Gong, The Owl And The Tree', één van de vele albums van het 'Gong project', met meerdere namen en diverse bezettingen moet ik nog zeggen, dat dit een waanzinnig mooi album is, nee hè dat dacht ik al!!!!! Hooverphonic en 'Presents Jackie Cane', vervolgen met dit legendarisch mooie album, al is het wat minder psychedelische, blijft het een mooi album!!!! Hoofdgerecht: Stratus  en 'As The Crow Flies' (je komt op de YouTube pagina, waar je 5 nummers van dit album kan vinden, kan het volledige album niet vinden), schitterende spacerock, dus aan psychedelica geen gebrek! Tot slot het toegerecht: vegetarische Tame Impala en 'Innerspeaker', mooi aansluitend op Stratus, uiterst krachtige psychedelica, genieten mensen!!!!!
Veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten