Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 6 september 2014

Lelystad Airport: Kees Linse kritisch over uitbreiding van dit vliegveld, maar vindt het onderzoek naar uitbreiding 'goed werk...' ha! ha! ha! ha!

Over de milieueffectrapportage aangaande de uitbreiding van Lelystad Airport, meldde Kees Linse, voorzitter van de Commissie voor de milieueffectrapportage, gisteren bij BNR, dat belangrijke gegevens aangaande effecten voor natuur en geluidsoverlast ontbreken. Hij stelde zelfs dat onderzoek naar het samengaan van luchtvaart en natuur is doorgeschoten...... Volgens Linse is het belangrijk dat het onderzoek volledig is, voordat wanpresterend PvdA staatssecretaris Mansveld (Infrastructuur en Milieu... die combinatie alleen al....) de knoop doorhakt en besluit dat de uitbreiding door mag gaan, dat laatste zei Linse niet, maar dat het 'ja' wordt, is zeker! Linse benadrukte dat er met de milieueffectrapportage door de overheid, goed werk is verricht.......... ha! ha! ha! ha! ha! x 500! Dus belangrijke gegevens ontbreken, m.n. voor de bewoners (over luchtvervuiling werd niet eens gesproken) en tegelijkertijd is de rapportage goed, althans anders kan je dan niet concluderen!!!

De regering mag de conclusies van de MER-commissie naast zich neerleggen. Linse werd gevraagd, of het werk van zijn commissie dan voor niets is geweest, zeker niet, antwoordde Linse, alleen al het feit, dat we er hier over praten, geeft aan dat we een aantal punten onder de aandacht hebben gebracht........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Verder weet grootgrofgraaier Linse zeker, dat het ministerie hier (met de conclusies van zijn commissie) zorgvuldig mee om zal gaan........... ha! ha! ha! ha! ha! x 2.000!!! Ja, het wordt bijzonder zorgvuldig het grote archief in geschoven, de papierversnipperaar wel te verstaan!!!

Linse is een baasje dat o.a. voor Shell werkte en als nevenfuncties o.a. voor Akzo-Nobel, NM Services (vermogensbeheer, pensioenuitvoering en bestuursondersteuning voor pensioenfondsen) en MRC International werkt. De plork moest eerder vanwege wanbeleid, met pijlspoed het pensioenfonds voor de spoorwegen verlaten, al noemt men dat wanbeheer natuurlijk niet. Zo, weet u ook weer, wie één van de verantwoordelijken is, die uw pensioen hebben vergokt op de beurs en in zuidelijke schuldenlanden, of bij de IJslandse bank Icesave! De volledige ministerraad stond achter zijn benoeming tot voorzitter van de commissie voor de Milieueffectrapportage...... Nu snapt u meteen, hoe het komt, dat hij ondanks uiterst belangrijke kritiek, de milieueffectrapportage voor uitbreiding van Lelystad Airport 'goed werk' noemde, immers je bijt niet in de hand, die je voedt...... Wat verdient deze totaal waardeloze zak, die gezien zijn werkzaam leven, al helemaal niet op deze post had mogen zitten????

Nog een leuk detail: de Commissie voor de m.e.r. wordt 'onafhankelijk genoemd...' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Zie wat betreft de onafhankelijkheid van onderzoeken: 'Regering preekt met de mond dat wetenschappelijk onderwijs belangrijk is, in de praktijk ziet het er 'net iets anders' uit, precies als de onderzoeken, die de overheid laat doen......'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten