Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 6 september 2014

Schippers en Barend tegen een sportboycot.......

Schippers is 'niet voor' een sportboycot gericht op Rusland, maar als de EU* meedoet, wil ze wel meedoen...... ha! ha! ha! ha! ha! Logisch dat Nederland dan meedoet, want we zijn onderdeel van de EU en als het de grote landen behaagt, heeft Nederland geen kloten te vertellen! Maar hare VVD kwaadaardigheid vervolgde met de uitspraak, dat ze zelf absoluut niet naar een sportevenement ('event' gadverdamme!) in Rusland zou gaan..... Dit terwijl de basis voor een eventuele sportboycot tegen Rusland, is gebaseerd op een hele berg gore leugens. Wat niet op leugens was gebaseerd, was de reden voor de oproep, een boycot in te stellen tegen Olympische winterspelen in Sotsji. Hier ging het om daadwerkelijke homovervolging in Rusland, niet op leugens gebaseerd, gefaciliteerd door Putin's regering..... Naar die spelen reisde de VVD stoephoer Schippers met veel plezier af, een boycot vond ze zelfs belachelijk!! Om nog maar te zwijgen over de 'zware' Nederlandse afvaardiging naar die Spelen, in een zwaar mensenrechten schendend land, inclusief het belastingverslindend koningspaar (ha! ha! ha! het woord alleen al!), waarbij ons nationale waterhoofd Willem Alexander, koning pils, een biertje dronk met dictator Putin!!!
Ach ja, Schippers, een kwaadaardige, inhumane, uiterst hypocriete leugenaar.......

Gistermiddag op Radio1 Frits Barend, die stelde achter de uitspraken van Schippers te staan, terwijl hij toch echt voor de eerdere genoemde boycot tegen de winterspelen was...... Je zou bijna denken, dat hij dat toentertijd alleen was, omdat zijn dochter lesbisch is......

* Ze zei letterlijk 'Europa', waarschijnlijk is het haar niet bekend, dat Europa voor een fiks deel uit Rusland bestaat...... ha! ha! ha! ha! ha!

Voor meer berichten over smeerlap Schippers, klik op het label met haar naam, onder dit bericht, datzelfde geldt voor berichten over Sotsji.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten