Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 20 december 2016

Jurgen van den Berg dacht dat telefoonverbindingen anno 2016 nog steeds via schakelborden worden gelegd......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Eén van de 'ster-presentatoren' van propaganda orgaan NOS (dat onafhankelijk zou moeten zijn), super-leeghoofd Jurgen van den Berg, die het Radio1 journaal 's morgens presenteert, ging gisteren voor de zoveelste keer gierend uit de bocht met 15 km/u.

Een telefoonverbinding met een gast liep in de soep en hij moest wat tijd aan elkaar lullen, tot men een opnieuw een verbinding tot stand had gebracht. Daar komt een dame aan te pas, die een stekker in een schakelbord moet steken, aldus van den Berg.......... Werkelijk mensen, dit meende de flapdrol serieus en dat anno 2016!!

Hoe kan zo'n nitwit in godsnaam een nieuws en actualiteiten programma presenteren, dit nog wel voor de landelijke radio zendgemachtigde NOS.......

Even later wist van den Berg zelfs het mailadres van zijn programma niet op te lepelen......

Nog even ter herinnering: in zijn eerdere baan als mede presentator aan het Radio1 programma 'De Ochtend', van KRO-NCRV, durfde deze flapdrol het wel aan, zijn buurman op deze nationale zender te kakken te zetten...... Desondanks werd hij door de NOS als presentator aangesteld, waar hij betaald wordt met belastinggeld..........

Voor meer enerverende berichten met zultkop van den Berg, klik op het label met zijn naam, dat u onder dit bericht terugvindt, waar u ook op andere labels, n.a.v. het bovenstaande kan klikken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten