Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 3 december 2016

Mars gaat automaten in school- en sportkantines van een 'voorlichtingssticker' voorzien........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Mars, de fabrikant van o.a. de met de eigen naam getooide bonk vet en suiker, gaat zich op het 'maatschappelijk verantwoorde pad' begeven........ Nee, deze fabrikant haalt niet de automaten met de uiterst ongezonde inhoud weg uit school- en sportkantines, nee Mars gaat 'voorlichtingsstickers' op die automaten plakken........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Alsof kinderen en tieners eerst zo'n sticker gaan lezen, voor ze hun brok ellende kopen...... Dat zal, met een uiterst kleine uitzondering, niet gebeuren!

Wedden dat Mars dit is overeengekomen, na lobby-overleg met kabinetsleden, als hare VVD kwaadaardigheid Schippers.......... Met name zij wijst altijd op de eigen verantwoordelijkheid, ook bij kinderen en dat verbieden geen zin heeft, nee overleg en maatregelen moeten uit de sector zelf komen, zo klinkt de leugen uit haar vuilbek.......... Ook VVD Obersturmbannführer Kamp speelt een 'mooie rol' in dit geheel: geen overheidsbemoeienis en regelgeving!!

Wat dat laatste betreft: Rutte gaat regelmatig op bezoek bij bedrijven als Mars en Coca-Cola, het liefst in de VS....... Uiteraard lobbyt deze grijnzende, disfunctionerende VVD hufter voor bedrijven als Mars, schijt aan de ellende voor de gezondheidszorg, die de troep van dit soort bedrijven teweegbrengt...........

Dit terwijl obesitas onder de jeugd een enorm probleem is en ook de kwaliteit van het jongerengebit is verre van fraai, zo blijkt keer op keer uit onderzoek. Een slecht gebit kan op den duur allerlei andere lichamelijke klachten opleveren, zoals problemen met de bloeddruk, de nieren, lever en hart, maar dit alles interesseert Schippers geen zier......

Nee, met de mond belijdt Schippers liever dat de zorgkosten de pan uitreizen en dat ze daar volop mee bezig is, waar ze dan mee bedoelt, dat ze deze kosten omlaag wil krijgen. Terwijl het voorgaande nog eens ten overvloede bewijst, dat de zorgkosten met genoemde kwalen, door haar falende beleid alleen maar stijgen!!! Ach ja, VVD een misdadig oplichterszootje, bomvol met gewetenloze bedrijvenlobbyisten!!

Overigens vertelde de topgraaier van Mars, dat scholen zijn bedrijf moeten betalen voor het gebruik van de automaten met tyfuszooi.......... Me dunkt, reden te over om hier de wanpresterende PvdA kwaadaardigheid Bussemaker en VVD kleuter Dekker voor op het Kamermatje te roepen!! Wat zeg ik, om ze meteen de straat op te schoppen!!

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor het label 'Mars Inc'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten