Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 1 december 2016

Hongaarse rechter veroordeelt Syrische vluchteling voor rellen met 10 jaar gevangenisstraf........

De fascistische rechtspraak in Hongarije heeft opnieuw een slachtoffer gemaakt. De Syrische vluchteling Ahmed Hamed werd tot 10 jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf veroordeeld, vanwege deelname aan rellen bij de Hongaars - Servische grens.

Op 16 september 2015 protesteerden Syrische vluchtelingen aan die grens, uit protest tegen de door Hongarije gesloten grens. Hamed zou hebben geprobeerd te bemiddelen tussen de demonstranten en de Hongaarse politie. die hem daarop oppakten als deelnemer aan het protest, sterker nog hij zou met stenen hebben gegooid, volgens de 'totaal betrouwbare' fascistische Hongaarse politie.

Amnesty noemde de zaak en de veroordeling verontrustend........ ha! ha! ha! ha! Die gaat op voor het eufemisme van de maand!!

CDA leden van Haersma Buma, Omtzigt en de Lange zullen wel blij zijn met de veroordeling, zij staan immers achter de keiharde aanpak van vluchtelingen door het fascistische Orbán bewind. De partij van dit bewind, de Fidesz, wordt in het EU parlement vertegenwoordigd door de EVP, dezelfde partij waar het CDA deel van uitmaakt (in dat parlement)............

De EVP heeft intussen al drie keer een onderzoek naar Orbán en zijn Fidesz aangekondigd, dit vanwege de persbreidel, het vastzetten van journalisten, en verdere mensenrechtenschendingen in Hongarije, onderzoeken waar behalve de aankondiging, niets meer van werd vernomen...........

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten