Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 24 december 2016

Van Haersma Buma wil na aanslag Berlijn alweer meer geld voor geheime diensten....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Snel verdwenen uit het nieuws afgelopen dinsdag, de reactie van CDA fractievoorzitter van Aersma Buma, op de aanslag in Berlijn.

Van Aersma Buma, wilde na de aanslag zo snel mogelijk de pers halen en dat lukte met zijn gespeeld fanatiek, emotionele oproep, voor nog meer geld naar de geheime diensten en de politie........

Lullig genoeg voor de houten CDA dildo van Aersma Buma, bleek al snel, dat de Duitse geheime dienst en politie, de dader al lang in het vizier hadden, maar zoals bij 99,9% van de aanslagen, werd daar niets mee gedaan en liet men deze figuur z'n gang gaan.......

Het kan nog gekker: Gisteren meldde Marokko, dat het de Duitse overheid had gewaarschuwd voor de Tunesische dader Anis Amri...... Sterker nog: in juli waarschuwde een Duitse gevangene al voor aanslagen tegen het eind van het jaar, die tegelijk in Berlijn en München zouden plaatsvinden. Het verhaal hierover kwam van Algerijnse en Tunesische medegevangenen.

Deze gevangene speelde de informatie, inclusief een paar namen, waaronder die van de dader, door aan zijn advocaat, die het op zijn beurt doorspeelde naar de autoriteiten.......

Ondanks dit alles heeft men de aanslag niet kunnen voorkomen

Toevallig hoor ik nu Bertholee van de AIVD op Argos (Radio1), in een toespraak die hij vorig jaar hield over privacy en veiligheid. De oplichter stelde dat het niet anders kan, dan dat de strijd tegen terreur gepaard moet gaan met meer bevoegdheden voor de geheime diensten....... Met andere woorden, anders kan Bertholee geen aanslagen  voorkomen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De schoft Bertholee durfde zelfs te zeggen, dat hij niet aan het internet mag komen, alsof de AIVD en MIVD al niet in bulk computerdata doorspeelden aan de NSA!!! Bovendien mag de AIVD verzoeken tot computer-controle indienen bij PvdA plork Plasterk, die deze blind tekent!!

Overigens zijn die geheime diensten erg goed in het voorliegen van het volk, zo stelt men keer op keer, dat men met vergaande privacy gevoelige informatie, aanslagen heeft weten te voorkomen. Vreemd genoeg, kan men dan vanwege de staatsveiligheid niet zeggen om wie, waar en hoe, e.e.a. ging..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Meer geld naar de geheime diensten en politie tegen terrorisme...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Laat men daar eerst maar eens het werk fatsoenlijk doen!! Daarbij zou het deze diensten sieren, de regering te waarschuwen voor deelname aan illegale oorlogen in het Midden-Oosten en (Noord-) Afrika, daar dit de aanwas van terroristen bevordert!! Ja, 'vreemd hè', dat de massale westerse terreur elders, terreur in het westen uitlokt....???

Zie ook: 'Wilders vindt dat Merkel verantwoordelijk is voor de aanslag in Berlijn, met 'mooie foto....''

       en: 'Rutte met uiterst hypocriete toespraak n.a.v. aanslag Berlijn..........'

      en: 'Terreur hysterie op de Nederlandse radio: dader aanslag Berlijn zou zijn gezien in Nijmegen....... ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten