Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 29 december 2016

John Kerry 'gaat tekeer' tegen Israël: contraproductief aldus Bernard Hammelburg...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Oorlogsmisdadiger en oplichter eerste klas Kerry, had na jaren eindelijk het lef de fascistische apartheidsstaat Israël te bekritiseren voor het nederzettingen beleid. In de VN trok Kerry van leer tegen Israël, maar onthield zich uitermate hypocriet van instemming met een resolutie die Israël oproept te stoppen met het bouwen van nederzettingen, het uitbreiden van bestaande nederzettingen en de bouw van huizen in Oost-Jeruzalem (wat je ook als illegaal bezet kan beschouwen.....).

Veel te laat en veel te weinig dus, die opstelling van de VS. Een opstelling die puur en alleen werd ingegeven, door het winnen van de presidentsverkiezingen in de VS door Trump. Immers Israël gaat voor de zoveelste keer tijdens het ministerschap op buitenlandse zaken van Kerry, nederzettingen uitbreiden, illegale nederzettingen legaliseren* en huizen bouwen in Oost-Jeruzalem (dus waarom niet eerder aan de bel getrokken?).

Het is overduidelijk dat Trump Israël nog veel verder gaat bevoordelen, dan Obama tot nu toe heeft gedaan..... Vandaar dat de democraten nu plotseling de vieze bloedige poten proberen schoon te wassen en zich proberen voor te doen als nadenkende progressieve politici..........

Uiterst hypocriet ook van Kerry, als je ziet, dat de VS nog maar kort geleden heeft besloten, de komende jaren een record bedrag aan wapens te zullen leveren aan Israël...........

'Natuurlijk' steunt de VS een VN-resolutie tegen Israël niet, daar Kerry in feite stelde, dat dit de vredesbesprekingen met de Palestijnen in gevaar zou brengen (al zei Kerry dit niet letterlijk, komt het daar wel op neer). Alsof de VS neutraal is, als het om Israël gaat...... ha! ha! ha! ha! ha! Alleen al de hiervoor genoemde wapenleveringen laten het tegenovergestelde zien!!

Vanmorgen was de volvette oliebol Hammelburg, 'de buitenlanddeskundige van BNR, rond 8.42 u. op die zender te horen over deze zaak. Met veel omhaal van woorden, stelde de zakkenwasser, dat de actie van Kerry (in de VN) dom is en contraproductief werkt....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Alsof niets zeggen, of instemmen met de smerige plannen van Israël iets hebben opgeleverd. Dit was de politiek onder Obama (zijn voorgangers en het grootste deel van andere westerse leiders) tot nu toe en wat leverde dat op? Juist, -extra nederzettingen en uitbreidingen van nederzettingen; -het bouwen van een muur op Palestijns grondgebied, waardoor Palestijnse boeren hun grond niet meer kunnen gebruiken (zelfs de watertoevoer voor een groot deel van de West Bank werd afgelopen zomer door Israël afgesloten....); -het omvormen van de Gazastrook in een openluchtgevangenis (of getto...), waar Israël het ene bloedbad na het andere onder de bevolking aanricht, zo kwamen onder de laatste Intifada maar liefst meer dan 500 kinderen om het leven!!

Ach ja, het is opperdombo Hammelburg, wat wil je?

* Alleen uiterst kleine 'nederzettingen', met één of twee caravans werden geruimd.......

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten