Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 14 december 2016

Kabinet 'wil kunnen hacken', zonder daar melding van te maken.......... Hoe bedoelt u, 'politiestaat??'

Van die 'leuke berichten' mensen, berichten die je hoort als je aan werk bent en je met één oor naar de radio luistert. De berichten gaan voor een groot deel verloren in je gehoorgangen, totdat je een woord opmerkt, dat meteen de hersens een por geeft.

Gisteren was dat het woord 'hacken': het kabinet wil het mogelijk maken dat politie en geheime diensten computers kunnen hacken............ U snapt dat daar een uiterst dringende zaak aan verbonden werd: pedofilie! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

'We' raken niet uitgeluld over nepnieuws en dat daar paal en perk aan moet worden gesteld. Gelukkig zijn daardoor een aantal mensen wakker geworden, daar zij weten, dat m.n. de reguliere (grote) mediaorganen een hele berg leugens als nieuws brengen......

Bij velen gingen de ogen al eerder open, bijvoorbeeld na de 911 aanslagen, waarbij de officiële verklaringen voor het instorten van de Twin Towers en andere grote aanpalende gebouwen, totaal ongeloofwaardig zijn en door een heel leger echte deskundigen met verschillende specialiteiten, naar de prullenbak werden verwezen.

Voor veel anderen kwam dat moment, toen de VS in 2003, met gefabriceerde leugens, een (illegale) oorlog tegen het bewind van Hoessein in Irak begon..... Een illegale oorlog die intussen aan meer dan 1,5 miljoen mensen het leven heeft gekost.........

Zelfs 'VIPs' als landelijke 'journalisten' van de diverse reguliere mediaorganen durven nu te zeggen, dat er best paal en perk mag worden gesteld aan publicaties op het internet, waarbij men ook nog eens de woorden 'complottherapieën'* en 'nepnieuws' durft te gebruiken, zelfs als het over 911 gaat...........

U zal intussen begrepen hebben, dat de eerste 'pedofielen' die aangepakt gaan worden, linkse journalisten en critici van het huidige inhumane, ijskoude neoliberale systeem zijn, een systeem dat het grootste deel van de mensheid alleen maar enorme bergen ellende heeft bezorgd........

Met de nieuwe wetgeving** kan de politie, AIVD, of MIVD 'gewoon', zonder enige verantwoording, uw computer vernielen, of continu uw bezigheden op het net zien, inclusief wat u schrijft, verder kan men u dan afluisteren en van alles op de hoogte blijven van wat betreft uw telefoon en internet gebruik, of de gesprekken die u voert......... Wat betreft uw reizen en boodschappen zijn deze diensten ook op de hoogte van uw handelen (overigens als het gaat om uw telefoon of het internet, hoefde u bij wijze van spreken maar een scheet te laten, of de geheime diensten bespioneerden u al via deze media....)

In Groot-Brittannië wil men de Snooper's Charter*** aannemen, een wet waarmee de geheime diensten tot praktisch alles toegang krijgen, zonder 'vervelende' verzoeken te moeten indienen, de kabelaars daar zijn straks verantwoordelijk alle informatie van de gebruikers 12 maanden te bewaren.......... Zo bezien gaat Nederland, met komende wetgeving dezelfde foute weg inslaan!!

Vanuit de geheime diensten stelt men telkens weer, dat e.e.a. nodig is tegen terrorisme, terwijl daar in de praktijk niet één bewijs voor is!! Het bewijs is volgens de geheime diensten, ook die in het buitenland, dat er al veel aanslagen zijn voorkomen, door de enorme inbreuk op de privacy van burgers, waar deze diensten dan aan toevoegen, dat ze niet kunnen vertellen welke aanslagen zijn voorkomen en wie daar bij betrokken waren, dit uit 'veiligheidsoverwegingen....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Als 't zo doorgaat en nog meer EU landen gaan geregeerd worden door fascisten als Wilders, hebben zij voor elkaar, wat Hitler wilde bereiken (al is het nu dan alleen op EU grondgebied).......

*    Het woord 'complottheorie' werd door de CIA gelanceerd, nadat men de moord op JFK (Kennedy) in de schoenen van één dader schoof, terwijl men een berg bewijsmateriaal had laten verdwijnen, die deze claim, van één dader, volkomen belachelijk maakte...... Veel getuigen van deze bewijzen (zoals mensen die van meerder kanten hoorden schieten), vonden 'geheel toevallig' en gelukkig voor de CIA, een vroegtijdige dood......... (zie de video's van Brasscheck TV hieronder)

**   Mocht deze wetgeving inderdaad ongeschonden door de Eerste en Tweede kamer komen

*** Zie: '1984 bijna voltooid in Groot-Brittannië...... Ofwel de Snooper's Charter privacy wurgwet dreigt aangenomen te worden.....'

Wat betreft Kennedy: This is easily one of the strangest and most shocking "coincidences" of the JFK assassination.
A newscaster was handed this elaborate storyto read just hours before Kennedy was killed:


En: It came and went with ZERO mass media attention. Proof that one month before he was killed Kennedy declared war on the CIA and he feared they were planning a coup:


En: You've probably heard that many eye witnesses to the Kennedy assassination had very short lives - after the assassination. Here's the story of one of them: a plainclothes detective with the Dallas Police Department.
Mind blowing testimony:Over de moord op de broer van JFK: There were no police at the hotel where Robert F. Kennedy was assassinated forty eight years ago today. But for some reason, there were a lot of CIA agents with black ops experience in the crowd that night:


Dit waren nog maar een paar voorbeelden, waaruit duidelijk blijkt, dat 'complottheorieën' wel degelijk op waarheid berusten en dat het nepnieuws veelal door regeringen en de de brave reguliere media wordt gefabriceerd. Let wel: ik bedoel met nepnieuws, niet de belachelijke verhalen, zoals Hillary Clinton die een pedo-netwerk zou leiden vanuit een pizzeria, als je dat gelooft, moet je wel een enorme imbeciel zijn!

Zie ook: '1984 bijna voltooid in Groot-Brittannië...... Ofwel de Snooper's Charter privacy wurgwet dreigt aangenomen te worden.....'

        en: '1984 BIJNA VOLTOOID IN GROOT-BRITTANNIË (2)- Nazi-Duitsland zou het niet kunnen verbeteren..........'

       en: 'Georganiseerde misdaad en overheid, wat is het verschil tussen die twee? Een uiterst hilarische lezing van Michael Parenti over de moord op JFK!

        en: 'George Orwell standbeeld voor het BBC hoofdgebouw.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! 

        en: 'Groot-Brittannië: de hongercijfers weggepoetst met de VS presidentsverkiezingen........'

        en: 'Obama maakt ministerie van Waarheid mogelijk en geeft ministerie van Oorlog $ 611 miljard........' Ook in de VS is men bijna klaar voor een totalitaire staat, als beschreven door George Orwell in zijn boek 1984. De VS is wel verder, echte deskundigen duiden de VS, terecht al een aantal jaren aan als politiestaat. Met de nieuwe maatregelen kan je Groot-Brittannië 'gerust' politiestaat noemen...........

        en: 'Sleepwet: van Haersma Buma, de nieuwe onderkoning van Nederland zal een referendum over de sleepwet naast zich neerleggen..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!' (intussen [4 november 2017] is er een 'paleisrevolutie' gaande in het CDA, men is het gezever van van Aersma Buma meer dan zat en verzet zich nu ook tegen de sleepwet........ Waar het CDA heeft laten weten de uitkomst van het referendum wel te eerbiedigen i.t.t. wat van Aersma Buma eerder zo stellig beweerde..... Voor wat het waard is natuurlijk, als het CDA echt ballen had, had het zich al lang teruggetrokken uit de EVP, de EU fractie waar o.a. ook de fascistische Hongaarse Fidesz en de de Poolse fascisten van de PiS deel van uitmaken, partijen die ook inzetten op het totaal wegwerken van het recht op privacy, zoals het echte fascisten betaamt....)

        en: 'Rutte: het is een ramp als 'we' de sleepwet intrekken........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten