Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 10 december 2016

Wilders is door publiciteit al genoeg gestraft, aldus rechter in Minder Marokkanen proces......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Mensen, echt zo bont heb ik het nog nooit gegeten, zou Klukkluk met een 'indiaans gezegde' hebben gesteld. In het Radio1 nieuws van 16.00 u. gistermiddag, hoorde ik het argument dat de rechter gebruikte, in de uitspraak op het Wilders proces 2.0. De rechter verklaarde Wilders wel schuldig, maar legde geen straf op, vanwege de minder Marokkanen uitspraak en de oproep van hem daartoe. De valswitte Venlose aarsmade Wilders een straf opleggen, vond de rechter overbodig, daar (komt'ie, gordels vast?) Wilders al voldoende is gestraft vanwege alle publiciteit over dit Wilders proces 2.0 ofwel het 'Minder Marokkanen proces.......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De rechter is ofwel ontzettend dom, dan wel leeft hij in een parallelle wereld! Wilders is dolblij met die publiciteit en hij zal flink pissig zijn geweest, dat de rechter hem niet tot een straf veroordeelde, het liefst had hij gevangenisstraf opgelegd gekregen, dat is zeker!! De peilingen zouden zijn ontploft, in het voordeel van Wilders wel te verstaan!

Uiteraard is deze rechter 'gewoon' bang voor de aanhang van Wilders, vandaar dat hij geen straf oplegde! Wilders is een volksvertegenwoordiger die angst- en haatzaait tegen minderheden, waarbij de Marokkanen 'een streepje voor' hebben op andere minderheden. Deze haatprofeet en 'volksvertegenwoordiger' riep, precies zoals Goebbels 'eerder'*, zijn gehoor op het gewenste antwoord te schreeuwen.......

Juist in dat 'volksvertegenwoordiger' zijn, zit 'm de kneep: Wilders dient een voorbeeld te geven, zoals bijvoorbeeld ook politieagenten, burgemeesters en priesters dat zouden moeten doen, daar Wilders dit niet doet, zou juist een reden moeten zijn om hem zwaarder te straffen dan anderen!!!

Reken maar dat Wilders de zaak zo lang mogelijk wil rekken, het liefst tot vlak voor de verkiezingen!!

Meneer/mevrouw de rechter: a.u.b. tegen die tijd graag met een echt fikse boete en een paar dagen onvoorwaardelijke gevangenisstraf! Wilders (die daardoor 'na de komende verkiezingen', op zeker de leider van de grootste fractie in de Kamer zal zijn) en zijn fascistische PVV beweging zullen u eeuwig dankbaar zijn, ook al zal Wilders of een andere PVV'er dit nooit in het openbaar zeggen! Dat 'de grote leider' Wilders u uitmaakt voor D66'er, moet u zich vooral niet aantrekken, dat hoort nu eenmaal bij het (smerige) politieke spel.........

* 'De goede oudbruine tijden' van WOII........

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten