Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 9 december 2016

Tom van den Nieuwenhuijzen stapte van de VVD over naar GroenLinks vanwege 'het decorum...' ha! ha! ha! ha! ha! ha!

In 'Hemmen', het BNR programma van oliebol Roelof Hemmen, vanmiddag na 12.30 u. o.a. Tom van den Nieuwenhuijzen. Hemmen had 3 mensen die op de lijst staan voor de komende Kamerverkiezingen.

Na het voorstellen, schoot ik een in een lachstuip van 20 minuten. Van den Nieuwenhuijzen, vertelde dat hij van de VVD (actief lid JOVD) overstapte naar GroenLinks. Niet omdat de VVD geen donder doet tegen de luchtvervuiling en daarmee tegen de klimaatverandering, nee omdat het VVD-decorum van Nieuwenhuijzen niet aanstond....... De pakken en mantelpakjes op de congressen vond van den Nieuwenhuijzen maar niets.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Onbedoeld gaf van den Nieuwenhuijzen hier precies aan, wat er mis is met GroenLinks: als deze partij mee mag doen aan het dagelijks bestuur, of dat nu gemeenten of provincies zijn, is deze partij één op één inwisselbaar met de neoliberale VVD!!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor het label 'T. Van den Nieuwenhuijzen'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten