Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 20 december 2016

Rob de Wijk zou Nixon wel weer als president willen hebben.... ha! ha! ha! ha! ha! Daar waren we al 'bang' voor!

Rob de Wijk mocht gistermorgen ongegeneerd reclame maken voor zijn nieuwe schrijfsel in het Radio1 programma Standpunt NL, van de neoliberale hufter Kockelman.

Oorlogshitser de Wijk stelt in zijn geschrift 'De boze witte man bestaat niet', dat er een wereldwijde revolutie dreigt als de politiek niet ingrijpt en met antwoorden op 'de populisten' komt...... Gegarandeerd dat de Wijk vindt dat de populisten door de alternatieve media worden gesteund, de media waar men nog aan echt onafhankelijke (niet neoliberaal gestuurde) journalistiek doet........

Het programma begint altijd met wat vragen of legt stellingen voor aan de gast en zo stelde Kockelman: 'leefden Nixon, Reagan en JFK nog maar'. Daar was de Wijk, zeker wat betreft Nixon, het wel mee eens, zo'n iemand hebben we af en toe nodig........ Godallemachtig, nog meer oorlogsmisdaden, ondergraving van de democratie en uitpersing van het arme deel van de VS bevolking.....

Voorts vond de Wijk het een schande dat we geen verdrag kunnen sluiten met het meest fatsoenlijk land op aarde, Canada..... De wijk doelde hier op het CETA verdrag........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Alsof CETA een fatsoenlijk verdrag is...... Als er nu één groep in Nederland zich niet bemoeide met het CETA verdrag, was het de populistische wel! Juist de wat meer onderlegde Nederlanders maakten en maken zich druk om dit soort onzalige verdragen!! Datzelfde geldt overigens voor meer EU landen, Canada en de VS.

De Wijk stelt dat dit verdrag uiteindelijk waarschijnlijk niet geratificeerd zal worden, terwijl de praktijk laat zien, dat dit verdrag al zo goed als geratificeerd is en deels ingevoerd zal worden!! De Wijk doelt dan ook op de bepalingen in het verdrag die in het voordeel waren voor het grote bedrijfsleven, daar zijn door de tegenstand bij de Walen wat restricties op gesteld. Er was dan ook niets tegen een gewoon vrijhandelsverdrag, juist de bepalingen die tegen de consument werkten en de soevereiniteit van staten aantastten, riepen het verzet op.

Volgens de Wijk gebeuren revoluties in één klap, zo noemde hij één van de revoluties, die na de val va de Berlijnse muur, waarna in het hele Oostblok de vlam in de pan sloeg........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Het was de Wijk als 'deskundige' nog niet opgevallen, dat het al jaren rommelde in de Oostbloklanden en dat Gorbatsjov expres de teugels liet vieren, waardoor men in opstand kon komen, dat alles vond bepaald niet binnen één week tijd plaats!!

Uiteraard moest Putin het weer ontgelden als 'de gevaarlijke dictator', dit terwijl het grote voorbeeld van de Wijk, de VS, de laatste 8 jaar continu in door deze terreurentiteit zelf illegaal begonnen oorlogen was verwikkeld......... Alsof het Russische leger in Oekraïne staat, dan was de corrupte neonazi-junta van misdadiger Porosjenko al lang gevlucht naar het buitenland, waar ze al veel belastinggeld en EU geld hebben gestald (Oekraïne is in feite failliet en wordt door het IMF* en de EU belastingbetalers, dus ook door u, op de been gehouden.....).....

Niet Rusland staat aan de grens met Nederland of Duitsland, maar de VS staat, met de NAVO aan de hand, voor een enorm deel van de Russische grens, dit nog naast het feit, dat de VS Rusland en China heeft omsingeld met een groot aantal militaire bases. Dan zou de VS intussen een 'raketschild' langs de Russische grens klaar moeten hebben, waar i.p.v. defensieve raketten, aanvalsraketten worden gestationeerd, raketten met meerdere kernkoppen.

De bedoeling was om daar anti-raket raketten te stationeren, tegen Iraanse aanvallen (ha! ha! ha! ha! ha!), die raketten kunnen echter in een mum van tijd worden veranderd in de voornoemde aanvalsraketten. Rekent u maar gerust, dat gezien de agressieve houding van het westen, met al de leugens aan het adres van Rusland en Putin, daar meteen voor aanvalsraketten zal worden gekozen......

Voorts organiseert de NAVO, o.l.v. de VS, de ene grootscheepse militaire oefening na de andere langs de Russische grens.

Wat betreft Syrië is het al niet anders: niet Rusland, maar de VS is illegaal op Syrische bodem, dezelfde VS dat de opstand tegen Assad in Syrië heeft geregisseerd en gefinancierd. De eerste aanzet daartoe werd NB al in 2006 genomen!!

We mogen blij zijn, dat Putin president van Rusland is, daar met een figuur als Obama op die plek, we al lang in WOIII verzeild waren geraakt....

Ach ja, de Wijk, niet alleen een oorlogshitser en grootlobbyist van het militair-industrieel complex, maar ook nog directeur van het Haags Centrum voor Strategische Studies (HCSS), tja de kachel moet wel blijven branden natuurlijk....... Benieuwd wie zijn bureau op de been houden.........

* Het IMF volgens The Money CrisisEen omstreden monetaire wereldorganisatie, omdat het is ontstaan uit de FED dat uit zijn beurt is ontstaan uit de Central Bank of England die beiden worden bezet en gedomineerd door het Rothschild bancaire imperium tot de dag van vandaag.
Het IMF heeft vele omstreden, perverse ontwikkelingen in Zuid-America op z’n geweten en stond in verband met de Vietnam-oorlog. Vele publieke voorzieningen in Zuid-America kwamen in handen van grote Amerikaanse ondernemingen die vervolgens de prijzen opdreven tot grote woede van de bevolking. 

Overigens is Nederlands-Joods econoom Jacques Polak dé iconische mede-oprichter van het IMF.
Hij onderhandelde namens Nederland tot de oprichting in dec. 1945 en fungeerde als hoofdeconoom en bewindsvoerder. Het IMF’s werkmodel draagt nog steeds zijn naam. De eerste directeur was Camille Gutt die de baas was bij Société Générale de Belgique, de grootste investeringsbank van België opgericht door Koning Willem I. Deze bank is eveneens één van de grondleggers van de EU. Gutt maakte perverse keuzes. Hij had Belgisch-Congo gedwongen om leningen te nemen, terwijl hij in Londen kon beschikken over het grootste deel van het goud van de Nationale Bank. Dat laatste stelde hij liever ter beschikking aan de Central Bank of England. 

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, de u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten