Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 27 december 2016

Russische troepen hebben massagraven in Oost-Aleppo gevonden.........

De NOS meldde gistermiddag op haar webpagina, dat de Russische generaal Konashenkov melding heeft gemaakt van gevonden massagraven in Oost-Aleppo........ Boven het artikel van de NOS staat te lezen: 'Russische militairen vinden massagraven in Aleppo', terwijl de NOS bij andere gelegenheden geen moeite had 'Oost-Aleppo' te noemen.......

Konashenkov meldde, dat de lichamen sporen van marteling en verminking vertonen. De NOS durft te melden, dat het niet bekend is wie de daders zijn......... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Wie liepen er in Oost-Aleppo ook alweer te moorden, martelen en voerden daar openbare martelingen en executies uit?? Oh ja, dat waren de 'gematigde rebellen.......' Ook de NOS noemde deze terroristen 'gematigde rebellen' en heeft uiteraard nooit bericht over het schrikbewind, dat deze 'gematigde' terroristen uitoefenden op de bewoners van Oost-Aleppo, al dan niet middels sharia wetgeving......

Niet vreemd ook, dat de NOS niets heeft gemeld over de vreugde onder bewoners van Oost-Aleppo, toen zij door het reguliere Syrische leger en de Russen bevrijd werden van de terreur, die op hen werd uitgeoefend door de psychopathische moordenaars, die (nogmaals) ook door de NOS als 'gematigde rebellen' werden aangeduid.

In plaats van verslaggevers naar Aleppo te sturen, heeft de NOS Hans Jaap Melissen embedded naar Mosul gestuurd, waar hij zo goed als niets te melden heeft, daar hij de stad niet in mag....... Vanmorgen meldde men nog, dat er in Mosul enorme tekorten zijn aan voedsel, drinkwater en medicijnen. Intussen is er een groot aantal burgers omgekomen bij aanvallen door de VS/Irak coalitie...... Deze doden schuift men in de schoenen van IS, die burgers als levend schild gebruiken.....

Kijk, toen Syrië en Rusland keer op keer hetzelfde meldden over Aleppo, had men bij de reguliere afhankelijke media (zoals de NOS), het gore lef te stellen, dat Syrië en Rusland zich schuldig maakten aan oorlogsmisdaden........ Alles gebaseerd op leugens van horen zeggen, zoals die van het totaal onbetrouwbare Syrian Observatory for Human Rights (SOHR), dat bestaat uit één man, een eerder veroordeelde misdadiger, die NB vanuit Engeland werkt!!!

Hier het laatste deel van de NOS berichtgeving: 'Over en weer zijn er berichten van oorlogsmisdaden tijdens de herovering van Oost-Aleppo. De Verenigde Naties beschuldigden twee weken geleden regeringstroepen van massa-executies. 82 burgers zouden toen bij razzia's zijn doodgeschoten'. De beschuldiging van de VN bleek op nul komma nada bewijs te rusten, maar daar heeft men zoals u kon lezen, schijt aan bij de NOS......... Hier de link naar het bewuste artikel van de NOS.

Daarover gesproken: toen Syrië, een aantal weken terug, de VN vroeg een aanval met chemische wapens te onderzoeken, weigerde de VN botweg....... Tja,  als het gaat om bewezen misdaden van de 'gematigde terroristen', loopt de VN niet zo hard!!

Zie ook: 'Syrië en wat de reguliere media je niet vertellen' (een bericht uit 2019, o.a. met links naar oude berichten over de zogenaamde oorlogscorrespondent Hans Jaap Melissen, onbedoeld embedded bij een terreurgroep)

       en: 'CIA Chief Admits the Agency’s Role in the Syrian War' (de bloedige rol wel te verstaan.....) (een artikel met mogelijkheid tot vertaling)

       en: 'Aleppo, getuigenissen uit het bevrijde oostelijk deel van die stad'

       en: 'Former UK Ambassador to Syria Debunks Aleppo Propaganda' (met mogelijkheid tot vertaling

       en: 'Aleppo, de propagandaslag o.a. middels grove leugens in de reguliere westerse media en politiek...........'

       en: 'Extracting Aleppo from the Propaganda: Interviewwith Eva Bartlett, an independent western journalists covering the horrific conflict in Syria'. (van Information Clearing House, inclusief mogelijkheid tot vertaling)

       en: 'Oost-Aleppo: de leugens van de reguliere media, Rutte 2, de Tweede Kamer en 'deskundigen' doorgeprikt middels een VN missie!!'

      en: 'Ruslandfobie: anti-Russische propaganda, waarvoor Goebbels zich niet zou hebben geschaamd!'

      en: 'Nep-nieuws de norm bij NOS en Volkskrant'

      en: 'Aleppo, de BBC krijgt de deksel op de propaganda neus!!'

      en:  'Russophobia: War Party Propaganda'

      en: 'Helga Salemon mag volk opzetten tegen Rusland bij 'onafhankelijke' NOS..... Liegen dat het gedrukt staat!!'

      en: 'Fallujah en Aleppo, twee belegerde steden, een opvallend verschil in berichtgeving door de reguliere media.........'


      en: 'Syrië, de leugens die u op de mouw worden gespeld..... Ofwel: Syrië, de vuile oorlog en........ deel 2'


Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft, dit geldt niet voor het label 'Konashenkov'.

Op 15 april 2018 de naam van Konasjenkov gecorrigeerd, fout overgenomen door mij, moet zijn: Konahenkov. Mijn excuus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten