Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 12 december 2016

Hans Janmaat (CD): van Galen nog steeds blij dat hij hem de hand heeft geschud.......

John Jansen van Galen was afgelopen zondag weer 'aan de beurt' voor zijn column in OVT, het VPRO Radio1 programma op de zondagmorgen.

Hans Janmaat van de CD ('Centrum Democraten', een eufemisme voor een ultrarechtse partij ) was dit keer het onderwerp van zijn column.

Zoals zo vele 'vips' intussen hebben gedaan, kwam ook van Galen met de dooddoener, dat wat Janmaat in het verleden heeft gezegd, niets is bij wat Wilders de laatste jaren te berde durft te brengen........ Voorts vergeet van Galen voor het gemak even, dat Janmaat jarenlang een fikse aanhang had onder uiterst gewelddadige neonazi's in Nederland....... Daarnaast stelt van Galen met deze stelling in feite, dat de valswitte haatprofeet Wilders niets verkeerd doet en geaccepteerd is door het Nederlandse volk........

Van Galen heeft Janmaat destijds geïnterviewd en zoiets deed je in die tijd niet, zo liet van Galen hoorbaar trots weten...... Janmaat was een aardige en hartelijke man, zo liet van Galen weten. Later kwam hij Janmaat met een cameraploeg van Brandpunt in z'n kielzog tegen, toen hij werd beëdigd voor de Tweede Kamer. Janmaat herkende van Galen en stevende op hem af en schudde hem enthousiast de hand........

Van Galen was toentertijd (na het gebeuren in de Kamer), bang dat hij in de latere uitzending van Brandpunt over Janmaat herkenbaar in beeld zou komen........ 'Dat gebeurde tot m'n geruststelling niet, of eigenlijk jammer genoeg niet', zo liet hij snaaks weten...... Dat weten we van Galen, dat je het liefst op wat voor manier dan ook in de schijnwerpers wilt staan.......

Janmaat had destijds gewoon hebben moeten kunnen zeggen (zonder dat daar ophef over was ontstaan), dat de multiculturele samenleving afgeschaft moest worden, zo vindt van Galen nu...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! En van Galen, hoe had dit dan in z'n werk moeten gaan? Met deportaties van alles wat niet lelieblank en rechts was? Akelige mafkloot, je bent een ordinaire fascist!!

Dat laatste was niet de mening van katholiekenlikker een presentator Jos Palm, die stelde na de column, dat het prachtig was en dat van Galen dus bekend had kunnen staan, als de man die Janmaat een hand gaf........... Als dusdanig staat van Galen (met trots) sinds gisteren wel bekend, mede dankzij opperplork Palm!!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft. Voor meer berichten met Palm, klik op het label 'OVT'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten