Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 13 december 2016

Philips kreeg van de VS een verbod op de verkoop van Lumileds aan China, wel kreeg Philips toestemming voor de verkoop tegen 1 miljard minder aan de VS.... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Eerder dit jaar sprak de grootste kapitalistische 'staat' op aarde, de VS, een verbod uit op de verkoop van Lumileds, door Philips aan China....... De VS vond dat Lumileds te riskant was in handen van 'de Chinezen.....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Een Chinees bedrijf had 3 miljard over voor Lumileds, nu koopt een bedrijf uit de VS Lumileds op voor 2 miljard....... Hoe kan het bestuur van Philips akkoord gaan met een één derde vermindering van de eerder overeengekomen verkoopprijs......... Het antwoord is simpel, dat is de macht die de VS buiten haar eigen grenzen uitoefent, niet alleen op regeringen, maar zoals in deze zaak, ook op bedrijven.......

Waarom heeft de Nederlandse regering en VVD Obersturmbannführer Kamp in het bijzonder, de VS niet teruggefloten, toen het schoftenbewind van Obama haar verbod op die verkoop uitsprak?? Ook hier is het antwoord: de macht van de VS, waarvoor het geteisem van Rutte 2 het in de broek doet........

Mensen, zoals zo vaak, ook deze zaak stinkt een uur of twee in de lucht.....

De VS regeert ook Nederland, dat is met deze zaak ten overvloede nog eens bewezen.......

'Vreemd' dat deze zaak niet tot ophef heeft geleid in de Nederlandse reguliere media....... Ach ja, die werken ook 'voor het goede doel': de ijskoude, inhumane neoliberalistische, oorlogszuchtige VS!!

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten