Herinnert u zich nog al die YouTube social influencers die tijdens de pandemie de experimentele Covid-19 vaccins aanprezen? Velen van hen werden betaald door de overheid en Big Pharma om hun volgers te overtuigen dat de uitrol van het vaccin een goed idee was, schrijft Thepeoplesvoice.

Welnu, honderden van deze jonge en gezonde YouTube influencers zijn nu gediagnosticeerd met kanker – en velen van hen hebben toegegeven dat ze lijden aan zeldzame en agressieve turbokanker.

Veel onafhankelijke uitgevers hebben bericht over de tientallen gezonde individuen, waaronder professionele atleten, die plotseling dood neervielen sinds de uitrol van het vaccin.

Een ethische mainstream media zou deze sterfgevallen op de voorpagina’s belichten en überhaupt alles uit de kast halen om te onderzoeken wat er precies aan de hand is. In plaats daarvan cancelen de media iedereen die zich durft uit te spreken, en houden regeringen het schandaal van de buitensporige oversterftegevallen in de doofpot. We leven nu in een heel andere wereld.

Hier is een kleine greep uit de populaire YouTube influencers bij wie onlangs agressieve turbokanker is vastgesteld.




Deze lijst wordt elke dag langer. Het omvat ook niet de TikTok en Twitter influencers die zijn gediagnosticeerd met kanker, noch de vele influencers op verschillende platforms die hartproblemen hebben gehad, waaronder myocarditis en plotselinge hartaanvallen.

Wie zal de eerste van deze influencers zijn die toegeeft dat ze zijn voorgelogen en misbruikt?

Do you remember all those YouTube social influencers pushing the experimental Covid-19 shots during the pandemic? Well, many of them have #TurboCancer now. Rough.
Afbeelding

Helaas vormen deze medische gevallen slechts het topje van de ijsberg.

De globalistische elite gebruikt de farmaceutische industrie om de grootste misdaad in de geschiedenis van de wereld te plegen, aldus voormalig vice-president van Pfizer Dr. Mike Yeardon, die waarschuwt dat er miljoenen, zo niet miljarden mensen zullen sterven.

Dr. Yeadon heeft onthuld dat de COVID-vaccins biowapens zijn die worden gebruikt als onderdeel van een ontvolkingsagenda van de Deep State.

Dr. Yeadon, die voorheen de vice-president en hoofdwetenschapper van Pfizer was, verklaarde dat de COVID-pandemie en de daaropvolgende mRNA-vaccinatiecampagne een “supranationale operatie” was die jaren in de maak was en ontworpen was “om mensen te verwonden, opzettelijk te verminken en te doden”.

Yeadon zei dat hij tot de conclusie was gekomen dat de COVID-pandemie een ontvolkingscomplot was van de globalisten toen hij zijn Pfizer-collega’s op TV zag verschijnen en flagrante leugens vertelde aan de massa.

Voor de video in dit bericht: klik hier voor het origineel.