Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 23 juni 2013

Muzikaal recept voor een herstel van de pensioenen, zoals die voor de grote beursgang waren en strafvervolging voor politici-haatzaaiers die het op ouderen en anderen hebben voorzien

Een geneeskrachtig recept van dr. P. Pisser helpt je de dag te evalueren en te laten zien, dat je niet gek bent, als je vindt dat je onrechtvaardig  bent behandeld. Bijvoorbeeld als je een grijpstuiver verdient, alleen omdat je nog geen 23 bent, waarna je alsnog een veel te laag loon verdient, als je al niet ontslagen wordt omdat je te oud bent, om nog effectief uitgezogen te worden. Pik het niet meer, organiseer je en laat de wereld weten, dat je net zoveel rechten hebt, als iedere andere werknemer!

De dokter heeft een 10 delige cd box van Jimmy Smith aangeschaft, zoals ik pas al meldde. Vandaar weer een prachtig album met goddelijke hammondmuziek: 'Kind Of Smith' is de tigel van de box en dit album 'Turquoise', zeggen dat dit geweldig is, is nogal overbodig, maar desalniettemin weer gezegd. We nemen een vliegendtuig richting Saturnus met Alabama3 en hun album 'M.O.R.' geweldige muziek van deze zwaar maatschappij kritische country-acid-house band, genieten piepels!!! Over de jazz van Smith gesproken, hier jazz met een echte bas en wat voor! Die van Jah Wobble & The Modern Jazz Ensemble met het meer dan geniaal mooie album '7', schitterend maar een beetje kort, ik hou de combinatie er dus maar in, die ik hier eerder gebruikte: nog een album van Jah Wobble & Julie Campbell met 'Psychic Life', godverdegodver wat is dit mooi! Vervolgens het volmaakte album 'Love This Giant' van David Byrne & St. Vincent', jezusindelorum sjkit'r'nd!!! We nemen een fikse stap terug naar het album 'Temporary Music' van Material, de band van basgod Laswell, jezus mensen uit 1981, alsof 't vandaag gemaakt is!! Wel de remix met bonus 'material' natuurlijk! Vandaag besluiten we deze ruimtelijke queeste met de absolute meesters van de psychedelica Yello met 'Zebra', geniaal mooi, een trip binnen een trip en dada op de loer, geniet ze en veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten