Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 17 juni 2013

Topinkomens verdedigt door VEB kloot Errol Keyner

Zojuist in Standpunt NL Errol Keyner, adjunct-directeur van de VEB (Vereniging van Effectenbezitters). Op ADHD niveau legde deze hufter staccato uit, dat hele hoge inkomens de normaalste zaak van de wereld zijn,    dat heb je met een kapitalistisch systeem, daarom leven wij in welstand, aldus deze klootvogel, alsof dat pakweg 40 jaar geleden, zonder die giga-inkomens niet kon...... 'Bovendien hebben figuren als bijvoorbeeld Hommen van ING een heel grote verantwoording, een zware last die goed beloond moet worden........' ha! ha! ha! ha! ha! Ja en als ze de boel verkloten krijgen ze nog een hele vrachtwagen vol met geld mee, jezus wat een hondenkop!

Keyner blijft vooral graag over Hommen spreken, 'we mogen blij zijn dat Hommen dat werk wil doen voor maar 1,3 miljoen, die hij daarvoor krijgt', aldus Keyner....... ha! ha! ha! ha! ha! Keyner kwam weer eens met het argument, dat er in het buitenland meer betaald wordt voor zo'n functie. Als we pakweg 15 jaar geleden, deze figuren te verstaan hadden gegeven maar op te rotten naar het buitenland, was de ellende nu hoogstwaarschijnlijk een stuk minder geweest. Bovendien moet Hommen voor die 1,3 miljoen euro, die hij jaarlijks krijgt (buiten bonus vergoedingen), een hele berg puin ruimen bij de ING, zo stelde Keyner. Godverdomme, alsof Hommen pas na 2009 bij de ING is gaan werken, deze grootgraaier werkte daar al een paar jaar op een topfunctie, waardoor hij dus ook verantwoordelijkheid draagt voor het ontstane puin dat hij nu zelf gaat ruimen.........

Gelukkig versprak Keyner zich, toen hij als de eerste groep, die blij is met Hommen, de effectenbezitters noemde, dat is precies het tuig, dat winsten boven alles stelt, die tegenwoordig zelfs speculeren met voedsel en water wereldwijd....... Tuig zonder enige scrupules, met schijt aan mens, dier, natuur en milieu. Het is dan ook voor die effectenbezitters, dat de Nederlandse staat de verliezen dekt van banken als de ING in landen als Griekenland, want de aandeelhouders mogen natuurlijk nooit bloeden, dat doet de gewone belastingbetaler wel.........

Dan het argument van het kapitalistisch systeem, als we nu ergens echt de 'vrije markt' missen, toch een wezenlijk onderdeel van het systeem, is het wel bij de banken, immers als je van bank wilt veranderen, mag je goddomme niet eens je eigen rekeningnummer meenemen. Dus als je als klant schijtziek bent van de ING en al het gekloot van deze bank (verzekeraar), kan je alleen met veel moeite een andere bank nemen!

Gelukkig voor Keyner had hij NCRV flapdrol Jurgen van den Berg als gesprekspartner, een echt goed interviewer had Keyner gewezen op de ooit zo geroemde 'Bankencode', de code waarin banken beloofden maatschappelijk verantwoord te zullen ondernemen, een code waar je nu geen bliksem meer over hoort..... Van den Berg werd godverdomme pissig op een inbeller, die de baan van bankdirecteur te kakken zette, dat wilde van den Berg niet, 'u moet geen karikatuur maken van zo'n functie....' Zeg Jurgen kom jij eens hier, ik heb je nu al een paar keer gemaand naar Siberië te vertrekken, rot nu eindelijk eens op en snel graag, domme lul!!!!!

Het ergste van de grote bek die Keyner opzette is wel, dat we nu in een grote crisis zitten, die door figuren als Hommen is veroorzaakt, en waar de grote onderlaag het grootste slachtoffer is, godgloeiendegodverdomme!!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten