Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 28 juni 2013

BREKEND NIEUWS: stropdas veroorzaakt hersenschade!

Volgens onderzoekers aan de prestigieuze Nättegöde universiteit van Uppsala, leidt het langdurig dragen van een stropdas tot onherstelbare hersenschade. Volgens professor V.E.R. Wörgen, hoofd van de onderzoeksgroep, wordt het deel van de hersenen, waar empathie, sociaal gevoel en mededogen huist, door het afknijpen van de bloedtoevoer op den duur zo beschadigd, dat het ernaast gelegen gebied, waar psychopathie, egoïsme en asociaal gedrag hun oorsprong vinden, maar dat door het eerder genoemde gebied wordt onderdrukt, niet meer in toom wordt gehouden, zodat het kwaadaardige gebied de overhand krijgt in het dagelijks handelen.

Professor Wörgen benadrukt dat dit een al langer bekend verschijnsel is, maar dat men dit normaal bij politici en ondernemers vindt, die zichzelf als religieus beschouwen, waar hij aan toevoegt dat ook veel religieuze leiders aan deze psychopathische 'kwaal' leiden. De professor waarschuwt dan ook voor deze groepen (ondernemers en politici), zeker als zij ook nog eens stropdas dragend zijn, "de ramp is dan niet te overzien", aldus de professor, die als voorbeeld de meeste politici en heel veel ondernemers uit de VS aanwijst........

Hier kan uw Azijnpisser aan toevoegen, dat ook in Nederland, de voorbeelden bij voornoemde groepen, ruim voorhanden zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten