Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 29 juni 2013

Rosenthal zoekt aandacht, het recept voor blufkoekwauserij

De voormalig zwaar wanpresterend minister van Buitenlandse Zaken en 'crisisbeheerser' (ha! ha! ha! ha!), de VVD'er Rosenthal, was al een tijd niet meer in de actualiteit, dus liet hij het bericht lekken, dat hij tijdens zijn ministerschap vredesonderhandelingen voerde met Israël en Palestina,.

Bij de AVRO trapte men er gisteren met beide poten in, Jan Mom had hem gistermiddag op Radio1, van 14.30-15.00 u. Rosenthal benadrukte tot zo'n 3 keer, dat hij niets mocht zeggen over deze onderhandelingen..... ha! ha! ha! ha! Ja, als je tegenwoordig liegt als 'politicus' moet je de leugen vooral niet te groot maken, voor je het weet, sta je te kakken in WikiLeaks-achtige documenten!

Maar het zal Rosenthal niet zijn, die probeert zoveel mogelijk veren in z'n kale reet te steken, dus wilde hij wel kwijt, dat hij daarom tijdens zijn ministerschap zo positief over Israël was, dit was om de 'vredesbesprekingen' niet te frustreren, als gevolg daarvan laat je je niet uit over de illegale terreuractie van Israël tegen het Turkse schip de Mavi Marmara in 2010, of andere gore acties die Israël uitvoerde, het lijkt goddomme wel of je de PvdA kleuter en happende vissenbek Timmermans uit z'n nek hoort zwetsen!

Trouwens het resultaat van deze geweldige onderhandelingen was er ook wel naar, een fikse toename van het aantal mensenrechtenschendingen (tot en met het opsluiten van kinderen in de gevangenis), een groei in het aantal totaal illegale nederzettingen en de uitbreiding van een aantal bestaande nederzettingen, nee crisisbeheerser Rosenthal heeft het echt waanzinnig goed gedaan!!!

Voor de begrijpelijkheid heb ik op 31 juli 2018 in de kop het woord blufkoekwous, veranderd in blufkoekwauserij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten