Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 26 juni 2013

Muzikaal recept voor het definitief wegvagen van de oplichterspartij, die zich PvdA durft te noemen en voor goede zorg, waar u tenslotte belasting voor betaalt!

Blogdokter P. Pisser's regelmatig terugkerende muzikale geneeskrachtige puinmand, een gegarandeerd recept tot verlichting van je geest, doe er je voordeel mee en zegt het voort!

De dr. is vandaag vooral gehuld in een rastafari-pet van enorme proporties, maar nog belangrijker: hij is in een geweldige stemming, dat heeft van alles te maken met een aanzienlijke hoeveelheid softdrugs (volgens mij  o.a. paddo's), die hij gebruikt heeft en zoals de regelmatige bezoeker weet, is dat een garantie op een waanzinnig mooi recept!

Als voorgerecht vandaag de mooie jazz/latinjazz van Francesc Capella Grup met 'Pil Pil' al eerder gebruikt door de dr. maar het is dan ook uiterst geneeskrachtig. Onlangs vertelde ik al over de 10 cd box die de dr. aanschafte van Jimmy Smith ('Kind Of Smith') nu het album 'Imagination', dat dit goddelijk mooi is, hoef ik je niet te vertellen, geniet van deze hammondgod! Ook gek van het hammondorgel was de band Moloko, hier met het album 'Do You Like My Tight Sweater', geweldige alternatieve space-rock en andere shit, van het hoogste niveau!! Nu snap ik de rastapet van de dr., de ouwe lul heeft het album 'Reincarnation' van Snoop Lion gescoord, het eerste album van Snoop, die zich nu Lion noemt i.p.v. Dog, dat heeft alles te maken met de muziek die hij nu maakt: reggae. Godsamme wat is dit waanzinnig goed, ga zo door leeuw!!! Vervolgens iets geheel anders, NIN oftewel Nine Inch Nails, een project van Trent Reznor, hier al eens onder eigen naam genoemd op een driedubbel album met Aticus Ross. Mensen dit is echt mooie, keiharde muziek, prachtig!!! En uh, god is niet dood, hij /zij is een hersenspinsel van slimme schaapherders, die ook wel eens wat macht wilden bezitten........... Tot slot van eigen bodem en aardig aansluitend op NIN: Aux Raus met 'All Creeping Things Stopped Creeping', potverdepieleklatsch godvergeten goed piepels!! Hé mensen, veel plezier en laat je er niet onder krijgen, als je 'er' al onder zit, kom er als de sodemieter onder vandaan en blijf in het licht!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten