Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 26 juni 2013

Robbert Huijsman en ouderenzorg, of hoe asociaal kan 'een mens' denken en zijn?

Afgelopen zaterdagmorgen bij BNR Gezond (van 10.00-10.30 u.) De superasociale hufter Robbert Huijsman, bijzonder hoogleraar Management en organisatie van ouderenzorg, aan de Erasmus universiteit, die even kwam uitleggen, dat het de normaalste zaak van de wereld is, dat de overheid de zorg voor ouderen, waar die ouderen hun leven lang belasting voor betaalden, overlaat aan de burger zelf. Deze enorme flapdrol verkondigde dat ouderen heel goed door hun buurt geholpen kunnen worden. 'Niet alles kan van vadertje staat komen', aldus deze schoft, nee, daar betaal je tenslotte niet je leven lang belasting voor, hoe kom je er bij? De lul vindt dat je daar maar zelf voor moet sparen, dat een groot deel van de bevolking niet eens de mogelijkheid heeft om geld opzij te zetten, zal niet in deze 'geleerde bol' opkomen, die bovendien een fiks inkomen heeft. Armen en rijken vergelijken in de ouderenzorg vindt Huijsman een karikatuur; het is of je godverdomme je oren niet geloofd, dit zei de aso op de constatering van Harmke Pijpers, de presentatrice, dat welgestelden desnoods iemand 24/7 inhuren voor hun zorg.....

Verder is Huijsman voor 'sociale dienstplicht', alsof je mensen kan dwingen sociaal te zijn en dat zegt superasociaal Huisman, NB een 'hoogleraar', godvurredomme! Sociale dienstplicht is des te moeilijker, als je ziet wat een asociaal voorbeeld de opvolgende regeringen van de afgelopen decennia ten toon hebben gespreid!!
Natuurlijk hoor je Huijsman niet over de grote diefstallen die in de zorg plaatsvinden, zelfs de veel te hoge medicijnprijs deert de klootzak niet, jezus wat een tyfushond!!
(met excuus aan de 4voeters.)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten