Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 14 juni 2013

Dijksma legt uw voedselveiligheid uit....... ha! ha! ha! ha!

In Nieuwsuur gisteravond PvdA superleeghoofd en godbetert, staatssecretaris Dijksma. Zij was ter studio gearriveerd (en dat had op z'n zachtst gezegd, nogal wat voeten in de aarde, een aardig eind die aarde ingezakt, wel te verstaan...), om daar nog eens uit te leggen, dat de voedselsector, en dan met name de doodindustrie, die men vleesindustrie noemt, best zelf voor uw voedselveiligheid kunnen zorgen en fraude kunnen bestrijden. Uit de praktijk blijkt immers, dat ze dat al een tijd lang niet hebben gedaan, ook al was dat wel de afspraak. Maar dat doe je ook in het dagelijks leven, als je beroofd bent, dan geef je in het vervolg je portemonnee in beheer bij de rovers, zo gaat dat toch? Of vergis ik me nou?

Dijksma was gekleed in een felgekleurde bloemetjesjurk, dat kleed namelijk lekker af als je dik bent en ze is nog dikker dan ze al was, dat is dan ook het enige dat Dijksma goed kan, veel vreten. Van het geld, dat voor die jurk is neergeteld, kunnen 3 bijstandsgezinnen een maand ruim leven, niet alleen dat, maar ze kunnen er ook ruim in leven, ik schat met een mens of 15... De kledingadviseur van Dijksma is net zo slecht in haar/zijn werk, als Dijksma in al haar functie tot nu toe!

Het wil niet tot de dikke kop van Dijksma doordringen, dat je een slager niet zijn/haar eigen vlees moet laten keuren, al denkt men trouwens bij de hele PvdA 2e Kamerfractie en kabinetsleden dat dit wel kan, ze zijn tenslotte niet voor niets een neoliberale partij geworden......

Nog een advies, dat goed in het neoliberale denken past: de Voedsel- en Warenautoriteit is op sterven na dood. Tijd voor de PvdA om de stekker er helemaal uit te trekken, maakt 't uit als er zo af en toe wat burgers overlijden, zolang de ondernemers en aandeelhouders hun winsten maar binnen kunnen graaien!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten