Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 24 juni 2013

Dijksma en Rutte over natuur en duurzaamheid

Vorige week vond er een conferentie over de natuur en duurzaamheid plaats in ons land. De zwaar disfunctionerend VVD premier Rutte, onder wiens bewind de duurzaamheid en natuur het niet bepaald makkelijk hebben, deed ook weer een hypocriet praatje met 'out of the box' denken en gekke dingen doen.....' ha! ha! ha! ha! ha!, ja met dat laatste heeft deze idioot wel flink wat ervaring opgedaan! Hare PvdA leeghoofdigheid Dijksma was wat later aan de beurt en heel origineel haalde zij idem 'out of the box denken' aan en ook 'gekke dingen doen' kwam uit haar zwets bek, waar zij aan toevoegde, dat het gevoel voor de natuur uit de harten van de beleidsmakers, naar de harten van de mensen (ze bedoelde het plebs) moet......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Hé Dijksma, dat gevoel is bij het gros van de beleidsmakers al decennia uit het hart afwezig, als het daar al ooit aanwezig was!!!!

Conclusie: Rutte en Dijksma maken zich voor de zoveelste keer schuldig aan volksverlakkerij.

Kan dat mens nu eindelijk op de straat geschopt worden, zonder wachtgeld uiteraard en een verplichting een fiks deel van het genoten, veel te hoge inkomen terug te storten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten