Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 18 juni 2013

Muzikaal recept voor het verbieden van suiker en tegen de onzalige belastinghervormingsplannen

Hier je bijna dagelijkse portie krachtvoer voor de hersenen, zorgvuldig geselecteerd, door jouw eigen blogdokter, de welheeledelgeleerde Pietje Pisser, beluister het en zegt het voort! De dr. is het volledig met jouw Azijnpisser eens, verbied Suiker en de meeste andere zoetstoffen en stel daar Stevia voor in de plaats!

Welgehogemutst kwam de dokter vandaag dit recept langsbrengen, niet echt goedgemutst, dat lag aan een euro PvdA kut, die onlangs verklaarde dat een extra stresstest van kerncentrale Borssele niet nodig was, de dokter mompelde, dat deze Merkies en Samsom gezamenlijk zouden moeten worden ondergedompeld in het reactorvat van Borssele, kunnen ze van dichtbij de haarscheuren in het vat tellen, zo mompelde zijn hoge doorluchtigheid.
Maar goed, als voorgerecht vandaag het verzamelabum SCI-FI CAFE, een waanzinnig mooi getript album met o.a. The Electric Sky Church, LCD, Loop Guru, Astral Asia en Kinderatom, meer dan prachtig! Terug in de tijd met Niew Hip Stilen met 'Heartsounds & Murmurs', godver mensen wat was deze band on-Nederlands goed, dadajazztranceennogwatmeer, purrachtiek!!! We blijven nog even jn de 80er jaren met The Art Of Noise met hun album 'In No Sense? Nonsense!', gottegod dit is psychedelica van Yello grootte!! Vooruit nog een: Cabarait Voltaire, over dada gesproken, hier met hun album 'Hai', concert opnames uit Japan, meesterlijk mooi!!! Nog een dan: The Golden Palominos met 'Blast Of Silence', een van de mindere albums van Anton Fier's band, waarin o.a. Bill Laswell, Burnie Worrell, Sneaky Pete Kleinow e.a., jammer, al staan er zeker een paar 'juwelen' op. En ja hoor, daar is'ie weer, een van de recente vondsten van de dokter, alweer uit 1998: MDK met ' Open Transport', maar hij heeft gelijk die ouwe lul, het is geniaal goed! Tot slot van deze moeder aller dagen, zoals die morgen ook weer zal ontstaan, het album 'Uncle Tony's Coloring Book', machtige muziek van de al even machtige figuren achter Blockhead, geniet ze piepels en veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten