Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 17 juni 2013

Muzikaal recept voor het belasten van boeren die de natuur verkloten en eindelijk goede arbeidsvoorwaarden voor jongeren

Doe je voordeel met de super geneeskrachtige recepten van blogdokter P. Pisser, na beluistering van het volledige recept, zal je merken, dat je hersenen weer lekker opgefrist zijn en je een flinke weerstand hebt opgebouwd tegen de dagelijkse race om meer en beter, je zult daarna begrijpen, dat er zaken in het leven zijn, die materialisme en machtswellust ver overstijgen.

Dokter Pisser is vandaag getooid in de gebruikelijke hippie tooi, vandaag versierd met wat veiligheidsspelden, uiteraard met de immer brandende joint tussen de lippen, leverde hij het volgende recept af:
Het wordt een rondje jaren 80 als ik dit recept snel overkijk, als eerste Echo &The Bunnymen, met hun gelijknamige album uit 1987, onderschat maar nog steeds prachtig!! Bauhaus neemt over met hun album ' The Sky's Gone Out', een groots album dat begint met een cover van het Brian Eno nummer 'Third Uncle', jezus mensen wat een band, dit album is een klassieker en zal nooit vervelen, schitterend! Verder met Fad Gadget, hoor de psychedelische kracht van Frank Tovey op 'Gag', potverdepielemannekes is dit goed zeg, jeeeeeeezus! Bovendien een album met aardig wat maatschappijkritiek, die nog heel actueel is! Het is deze week Red Snapper week, dus 'Our Aim Is To Satisfy Red Snapper', een waanzinnig mooi album, met teksten voor boven de 16.... (niet wat mij betreft hoor!). De dokter neemt een grote stap in de tijd, Gold Panda met hun album 'Companion', jezus op een elektrische Sparta met lekke banden, wat mooi! Tot slot om geheel en al tot rust te komen 'Shnarph! Met 'Atmen' godvergeten goed mensen, nou geniet ze en...... veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten