Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 29 juni 2013

Muzikaal recept voor het eindelijk totaal wegvagen van de super-aso volkverlakkerspartij PvdA, plus echte zorg om onze zwakkeren en de verdere grote sociale onderlaag

Het uiterst geneeskrachtige recept van deze dag, werd mij door dr. Pisser bezorgd op zijn zilverenfiets, waar hij warempel een pijporgel op de bagagedrager had gemonteerd, op het stuur was een toetsenbord gemonteerd. Met bewerkte muziek van Stravinsky pijptoeterde hij mijn straat in, uiteraard met een dikke joint in zijn hoofd gestoken. Dat belooft een mooie reis te worden!

Als voorgerecht het 6de album uit de cd box 'Kind of Smith' van Jimmy Smith getiteld 'Groovy Date'. Waanzinnig mensen, wat een muzikant was deze hammondgod, geweldig!  'Niet geheel aansluitend 'Weasels Ripped My Flesh' van The Mothers Of Invention, een van de vele grootse albums van het genie Frank Zappa, die hier in 1970 al rock, blues, jazz, klassieke- en experimentele muziek mixte tot een waanzinnig mooi geheel, uiteraard veel humor en maatschappijkritiek, prachtig! Trouwens ook op dit album is een hammondorgel te horen. Daarover gesproken, op het volgende album ook behoorlijk aanwezig: 'Far Out' (dat had zo maar een album-, of nummertitel van Zappa kunnen zijn), dit is een verzamelalbum met namen als Peyote Train, Bud Bongo, The Cyberman, e.a., waanzinnig mooie funkjazz mensen, genieten maar!! Funk? de reis gaat verder met Basement Jaxx en 'Kish Kash, de feestplaat van 2003, jezus wat mooi mensen en luister eens hoe goed dit in elkaar zit en ook hier af en toe een hammond, groots! Tied veur The Mars Volta met 'Noctourniquet', mooi? Godvergeten waanzinnig goed album, maar dat is normaal bij deze geweldige band met hun schitterende, heftige psychedelische spacerock, genieten piepels! Door met Fat Boy Slim en 'Halfway Between The Gutter and the Stars', funk? Jazz? Rock? Trance? Ga nog maar even door, geweldig mensen, een ware trip! En uh mensen, dat was het voor deze dag, veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten