Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 19 juni 2013

Muzikaal recept voor een menselijk vluchtelingenbeleid en het eindelijk aanpakken van de Israëlische fascistoïde politiek t.a.v. de Palestijnen

Al veiligheidsspelden rondstrooiend en bedekt met scheerschuim, arriveerde blogdokter Pietje Pisser vandaag bij huize Azijnpisser. Hij is sinds een paar dagen in opperste stemming, daar klokkenluider Snowden de VS weer flink te kakken heeft gezet.

Als eerste vandaag: Fad Gadget met 'Fireside Favorites', een van de vele top-albums van Frank Tovey en zijn band, geweldige psychedelica, schitterende muziek die niet onder een noemer te vatten is, elektro, jazz, rock, pop en ga nog maar even door, alles op een stevig psychedelische ondergrond, genieten dus!! De kritische teksten zijn nog even actueel als toentertijd! Ongeveer uit diezelfde tijd Basement 5 met '1965-1980', loodzware schitterende zwarte backbeat rock, meer dan geweldig. Een mooi tijdsdocument met het nummer 'Riots' speciaal voor superfantast Geert Mak, de gevierde broodschrijver van het klootjesvolk, die met zijn verhalen de geschiedenis vervalst en de huidige neoliberale politiek dient, waar bijna alle politieke partijen door aangestoken zijn. Ook alweer uit 1981 het album 'My Life In A Hole In The Ground' van African Headcharge. Geweldige dubstepreggaeshit van top kwaliteit, met Adrian Sherwood aan de knoppen natuurlijk (die reist weer langs de festivals de komende maanden, dus.....). Van iets latere datum het album 'Mind Bomb' van The The, een koekje van waarheidsdeeg voor alle gelovigen en de hypocrieten uit de diverse VS regeringen, vooral nr. 2 'Armageddon Days Are Here Again'. Jezus wat is dit goed! Trouwens voor 't grootste deel van de huidige politici  en burgers valt er veel te 'genieten' op dit album..... Nog zo'n psychedelisch album van de overkant van de kleine plas: 'Ibtaba' van Wire, potverdepielemaus is dit ff lekker, jeeeeeeezus!! We springen weer 11 jaar terug naar Van Der Graaf (live): 'Vital', Peter Hammil en z'n maten, op wat toentertijd een van de beste live albums ooit was, wel de remix met bonus! Jezus wat een bassist die Nic Potter! Daarover gesproken: Jah Wobble met de eerste helft van zijn compilatie-album '30 Herz', wat nog te zeggen, dan godvergeten mooi! Tot slot het album (Global Trotters Project vol.1) 'Drive' van Roedelius, laat je mee glijden op deze schitterende trip, genieten piepels!
Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten