Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 27 juni 2013

Smeets geeft alvast aan wat hij, zoals gewoonlijk vooral niet gaat doen in de Tour de Stimulance: zijn werk doen!

Smeets wijdde er afgelopen dinsdag al zijn waardeloze column in GMN aan, de komende Tour de France, waarbij hij zoals gewoonlijk voornamelijk veren in zijn onbekwame reet stak. Vandaag kreeg hij van Kockelman nog eens extra ruimte in GMN zijn gezwets wereldkundig te maken. Smeets heeft een worsteling met de Tour dit jaar, dit vanwege alle dopingsschandalen (en het bekend worden van zijn totale onbekwaamheid als sportjournalist, al noemde hij dat natuurlijk niet). Smeets liet de luisteraar weten, dat hij met open ogen gaat kijken naar de Tour (dat mag je eindelijk hopen ja), maar sterker nog, hij gaat proberen alles te begrijpen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! 'Je weet niet of de winnaar van vandaag, dat over 8 jaar nog is' zo kak-zwatelde de sufferd verder, bovendien wacht hij op wat de renners hem zeggen, en ja die kunnen liegen, zo wist deze disfunctionerende hufter 'wijs' te vertellen. M.a.w. hij doet gewoon hetzelfde wat hij altijd deed, verslag doen van de vorderingen en daarna zo snel mogelijk naar het hotel, i.p.v. 3 weken lang bovenop de renners te zitten, zoals een echte sportjournalist doet, de lul probeerde nog even zijn collega's in het strafbankje te zetten, die hebben allemaal hetzelfde gedaan, dan ik deed. O, vandaar al je ruzies met andere journalisten, die beweerden dat Armstrong doping gebruikte, waarop Smeets hen bijna (lijfelijk) aanvloog. Ook andere sporten kregen onder uit 't vat van Smeets, overal doping, volgens de zak, die zich met open ogen liet belazeren door Armstrong. Trouwens, die naam, Armstrong, wilde hij vanmorgen niet noemen toen hij zei een nieuwtje voor Kockelman te hebben, Smeets vertelde dat alle oude winnaars van de Tour waren uitgenodigd voor een feest in Parijs, behalve die ene...... Natuurlijk vindt Smeets het onrechtvaardig dat zijn held van weleer niet is uitgenodigd, hé Smeets misschien komt dat door het onwaarschijnlijk aantal overwinningen van deze kloot, die jou na 4 keer al de ogen hadden moeten doen openen, lul! Maar Smeets kamt dit feest nog verder af, met de mededeling dat veel oud winnaars niet komen, nee, vind je 't gek? Een flink aantal is de 60 al ruim gepasseerd en deze mensen hebben hun leven lang echt gewerkt (waardoor dit soort feesten vaak net te veel is voor hun gestel), i.p.v. zoals Smeets lamlendig verslag doen, waarna meneer als een speer in z'n hotel aan het diner begint (en dikke diners, net als de hotelrekening, betaalt uit de belastingpot).

De meest domme uitlating van Smeets was nog wel, dat hij vindt, dat hij als boodschapper de schuld kreeg???? Welke boodschap, dat Armstrong geen doping gebruikte? Jezus wat een gek!

Hé Smeets heb je jouw Armstrong armbandje nog om? 'Open ogen', ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Ja mensen, straks weer 3 weken oeverloos stom gelul over de Tour De France op Radio1, mijn advies: zet BBC World Service aan op je radio, of ga oude programma's, die je mistte via de computer naluisteren, zoals Oba Live, of Wetenschap 24, enz. Gelukkig is het programma op BNR tot 9.30 met van 't Hek behoorlijk te pruimen, deze zender kan op sommige momenten een aardig alternatief bieden (behalve wanneer idioten als slijmkwijl van Liempt presenteren).
Sterkte!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten