Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 7 augustus 2014

GGZ bezuinigingen werpt vruchten af......

Zoals deskundigen uit de psychiatrie en  de politie al voorspelden(*1) is uitgekomen, hetzelfde wat hare VVD kwaadaardigheid Schippers keihard durfde te ontkennen, daar zij psychische stoornissen aanstellerij vindt: de politie maakte afgelopen woensdag bekend, dat het meer en meer te maken krijgt met verwarde mensen, vorig jaar maar liefst 52.000 keer! Palingtrut Keijzer van het CDA maakt zich zorgen, zo maakte ze dezelfde dag bekend bij BNR (rond 8.10 u.), zeker nu de GGZ zorg geheel wordt overgeleverd aan de nitwits van de gemeenten.... Het is goed dat we kijken of het goedkoper kan, aldus deze CDA volksverlakker, die er even niet bij vertelt, dat haar partij akkoord ging met de bezuinigingen op de GGZ, sterker nog CDA hufter Veldhuijzen van Zanten(*2), stond als staatssecretaris aan de wieg van deze bezuinigingen. 'Het er mee eens zijn dat er bezuinigd wordt', u weet wel zoals met de AWBZ, jarenlang logen regeringen, ook van de gemuteerde Zeeuwse CDA kleiaardappel Balkenende, dat de AWBZ niet meer betaald kon worden, terwijl de geïnde gelden, voor een groot deel niet naar de AWBZ(*3) gingen....

In het bericht werd niet gesproken over het stijgende aantal suïcides(*4) , terwijl daar wel degelijk sprake van is, mede als gevolg van de bezuinigingen op de GGZ, je kan gerust stellen dat VVD hufter Schippers intussen tot de liezen in het bloed staat!!!

Mensen, zo kan het toch godverdomme niet doorgaan, we worden op dagelijkse basis belazerd door de regering en de 2de Kamer, terwijl de zwaksten de dupe zijn van de gore leugenachtige spelletjes, die op het Binnenhof worden gespeeld!!!!
Excuseer: GODGLOEIENDEGODVERDOMME!!!!!

(*1) Zie: 'Schippers en Barth helpen de psychiatrie naar de kloten'
(*2) Zie: 'Schippers' bezuiniging GGZ kost kapitalen'
(*3) Zie: 'AWBZ, opvolgende regeringen hebben u doelbewust voorgelogen!!'
(*4) Zie: 'PvdA pakt nogmaals chronisch zieken en invaliden'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten