Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 10 augustus 2014

Max van Weezel breekt alle dombo-records!!!!

Gistermiddag was het weer eens zover, de totale onbenul van Weezel, die godbetert het journalistieke onderzoeksprogramma Argos mag presenteren, zelfs al heeft hij moeite met 'al te kritische journalistiek', sloeg werkelijk al zijn eigen 'records' en beging de ene fout na de andere en geen lullige fouten! In de studio de twee journalisten, die o.a. naam maakten in het q-koorts schandaal en het aan de kaak stellen, van onderdelen uit de overheveling van de zorg naar de gemeenten. De twee dames, moesten de ene na de andere opgelepelde fout corrigeren, die van Wezel maakte.

Daarnaast maakte van Weezel nog een paar andere wezenloze opmerkingen, zoals het 'feit' dat hij moeite heeft met zich concentreren op onderwerpen, onderwerpen die hij normaal lastig volgt,...... Wat hij daarmee bedoelde mag god weten, waar slaat het op? Al is het duidelijk, gezien zijn geschiedenis, dat het denkraam van van Weezel, bijzonder primitief moet zijn....... Overigens zei hij dit n.a.v. de gebeurtenissen in Oekraïne, gebeurtenissen die zijn concentratie zouden aantasten....... Hoe hij over het e.e.a. wat betreft Oekraïne denkt, weet ik niet, maar gezien eerdere uitspraken, zoals de beschuldiging van de VS over Sabir K., kan het niet anders, dan dat hij meehuilt in het koor met anti-Russische propaganda...... Me dunkt, niet echt een houding die veel hersenwerk vergt en dan druk ik me nog zachtjes uit..... Na weer een paar keer te zijn gecorrigeerd, stelde van Weezel, dat de journalisten wel 'pietje precies' zijn, terwijl het om grote fouten ging, bepaald niet het verkeerd uitspreken van namen... Voor de zoveelste keer, had van Weezel geen, of slecht voorwerk gedaan, totaal ongeloofwaardig, die bolle pannenkoek!
Nog één: "Jullie zijn wel hard, ook als er lijken vallen, werken jullie gewoon door..." Lijken? vroegen de journalisten.... Nou ja, politieke lijken, aldus de totaal mislukte journalist en presentator van Weezel.....

Voor meer blunders van deze plork, klik op het label 'van Weezel' onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten