Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 7 september 2014

Humanitaire hulp tegengehouden, geen punt voor het westen, nee, als dat konvooi doorrijdt, dan breekt de pleuris uit en hoe lang laat u zich nog bedonderen??

Dat de humanitaire hulp voor Loehansk, anderhalve week lang werd tegengehouden, trok hier niet meer aandacht, dan het ruim weergeven, van beweringen gedaan door de oorlogshitsers, die stelden dat dat konvooi bestond uit militairen en wapens, terwijl dit konvooi doorzocht mocht worden door journalisten en het Rode Kruis. Let wel deze hulp was volgens journalisten, die echt ter plaatse waren, hoogstnodig, daar zelfs water amper meer te krijgen was in Loehansk, laat staan medicijnen of voedsel...... Nee toen dit konvooi, dat van Oekraïne geen toestemming kreeg door te rijden naar Loehansk*, ten einde raad de tocht voortzette, waren de rapen gaar in het westen...... Hetzelfde westen, dat middels de VS de onrust en staatsgreep in Oekraïne bekostigde met 4 miljard dollar en voorlichting aan- en training van de gekochte anti-Russische oppositie. Het westen dat middels de uiterst agressieve NAVO steeds verder richting Moskou opkroop, volkomen tegen de afspraken met Gorbatsjov in!!!! Het is nu al zo gek, dat psychopathische politici en militairen hier durven te spreken van een ingesukkelde NAVO, dat is godverdomme de zaken volkomen op z'n kop zetten, zoals beschreven was de NAVO alles behalve slapend, de doortrapte leugenaars!!!!!

Nee mensen die gebrek hebben aan van alles en nog wat, van noodhulp voorzien, is een oorlogsmisdaad, niet het tegenhouden van die hoogstnoodzakelijke hulp..... Knettergekke anti-Russische propaganda van lobbyisten, die in dienst zijn van het militair-industrieel complex en die pas rusten, als de koude oorlog weer in de oude glorie is hersteld!!!!

*  N.b. voor een groot deel door gebied, dat werd gecontroleerd door de 'separatisten', m.a.w. Rusland die het konvooi stuurde, had ook met alleen toestemming van deze 'separatisten' (die zich verzetten tegen de staatsgreep, waarbij een democratisch gekozen regering omver werd geworpen en tegen de door neonazi's gecontroleerde junta) kunnen doorrijden. Met nog meer woorden: Rusland erkende het gezag van Kiev, over het door 'separatisten' gecontroleerd gebied!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten