Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 17 maart 2017

Spekman wordt hypocriet aangewezen als schuldige voor verlies PvdA..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Ongelofelijk maar waar: de zelfgebreide valsrode trui van de PvdA, Spekman, wordt aangewezen als veroorzaker van het PvdA stemmenverlies bij de verkiezingen van afgelopen zondag.

Terwijl de hoofdverantwoordelijke niemand anders is dan PvdA top-oplichter Samsom, die grijnzend erkende, dat hij het PvdA verkiezingsprogramma van 2012 in de prullenbak schoof, dit na een stilte van een paar minuten, waarbij hij in de ogen van Rutte keek....... Dit gebeurde tijdens de eerste bespreking met Rutte over een VVD/PvdA kabinet in 2012..... De uit dit voorval getoonde enorme arrogantie en totaal lak hebben aan de kiezers, werd Samsom zelfs niet kwalijk genomen door de top van de PvdA, nadat Samsom e.e.a. vertelde in een interview....... Wat niet wegneemt, dat de hoofdverantwoordelijk met een heel grote hoofdletter H, bij Samsom ligt!!

Uiteraard is ook Asscher mede hoofdverantwoordelijke, immers hoe geloofwaardig is een lijsttrekker, die als minister meewerkte aan het neoliberale afbraakbeleid van Rutte 2 en NB de arbeiders rechten afpakte (weet u nog: Partij van de Arbeid?)........

Over Asscher gesproken, vanmorgen lieten de demissionaire PvdA ministers weten, dat het geen tijd is voor bijltjesdag........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nee logisch, anders valt hun kop ook, als uitvoerders van een neoliberaal beleid, dat recht in is gegaan, tegen het minieme restje ideologie dat de PvdA nog bezat......

PvdA? Rijp voor de prullenbak, waarin Samsom in 2012 het PvdA verkiezingsprogramma schoof!!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt. (klik voor de gein eens op de namen van de PvdA ministers en bekijk de berichten, waarin deze figuren een smerige rol speelden)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten