Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 10 maart 2017

Theo Bovens (CDA 'gouverneur' van Limburg): Nederlanders willen in de EU blijven.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De potsierlijke kwast Bovens, die commissaris van de koning* mag spelen in Limburg, was vanmorgen te horen op BBC World Service (zoals dat 'horen' al aangaf: op de radio).

De naast z'n schoenen, 'gewichtig' lullende Bovens stelde o.a. dat Nederlanders in de EU willen blijven, ze hebben alleen wat tegen Brussel....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hé Bovens: dat hebben we gezien met het Oekraïne referendum........

Als één van de voordelen van het EU lidmaatschap , noemde snorremans Bovens dat Nederland gebruik kan maken van werknemers uit België en Duitsland......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Laat Limburg nu net één van de provincies zijn, waar men veelvuldig Oost-Europeanen uitneemt, middels de smerige EU-Bolkestein richtlijn!!

Theo Bovens.jpg
ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Bovens voegde het niet toe, maar hij bedoelde waarschijnlijk Oost-Europese arbeiders, die in België en Duitsland wonen. U begrijpt natuurlijk wel, dat men in het bruine Limburg het liefst zo min mogelijk Oost-Europeanen tegenkomt, precies zoals dit het geval is met vluchtelingen........

Een ander voordeel is volgens Bovens het verdrag van Maastricht, daar noemde hij zijn dochter als onderdeel van de 'Maastricht generatie' (ha! ha! ha! ha!). Zijn dochter kan zonder pas door Europa reizen....... Punt 1: de EU is bepaald niet hetzelfde als Europa, immers een fiks deel ligt in Rusland..... Punt 2: het was dingdonghoofd Bovens nog niet opgevallen, dat een fiks aantal grenzen in e EU allang weer gecontroleerde grensovergangen hebben. Waar nog aan toegevoegd moet worden, dat je behoorlijk de klos bent, als je in andere EU landen geen pas kan tonen. Sterker nog: dat geldt zelfs voor Nederlandse ingezetenen binnen Nederland!!

'Geweldig', wat een nitwit die Bovens: weg met het instituut commissaris van de koning, gouverneur, of hoe je zo'n pias ook moet noemen!!

* De over een paardendrol getilde Bovens noemt zich 'gouverneur' van Limburg...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Het valt me mee, dat hij zich niet onderkoning van Limburg noemt. De hoogste tijd, dat de benoemde functie 'commissaris van de koning' met het grofvuil wordt meegegeven. Ze voegen niets toe, behalve dat ze zo af en toe de opmaat zijn voor een smerig potje fraude, in de vorm van corruptie..........

Klik voor meer berichten (bijvoorbeeld met Bovens) n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten