Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 17 maart 2017

A2 maximumsnelheid >> Bas van Werven: snelheidsbeperking A2 is een ongelofelijke bron van ergernis.....

Een bericht dat door 'omstandigheden' is blijven liggen: de neoliberale hufter en lullende lachzak van Werven, tegenwoordig weer presentator bij BNR, maakte zich 11maart jl. volkomen belachelijk i.z. de maximum snelheid op de A2.

Van Werven sprak met een wethouder van gemeente Ronde Venen, één van de gemeenten die volkomen terecht een zaak hadden aangespannen, over het verhogen van de maximum snelheid ter hoogte van Ronde Venen en de Stichtse Vecht. Dat de snelheid op het rijvak ter hoogte van voornoemde gemeenten 100 km/u. is, vond van Werven: "Een ongelofelijke bron van ergernis....."

Wat denkt deze zich alleen nog met wielen verplaatsende varkensrollade wel? (excuus aan de varkens, die vergeleken met van Werven edele dieren zijn!) Het is voor de bewoners van deze gemeenten goddomme bepaald niet zo, dat wanneer de herrie en de nog smeriger lucht hen teveel wordt, ze op en andere zender kunnen afstemmen, zoals bij ergernis over de mislukte neoliberale koekenbakker van Werven op BNR!!

Schandalig overigens, dat de Raad van State, onder voorzitterschap van uw nationale waterhoofd Willem Alexander, de gemeenten Ronde Venen en Stichtse Vecht in het ongelijk hebben gesteld!! Te schofterig voor woorden! Er wordt een zware aanslag gepleegd op de  gezondheid van de bewoners van deze gemeenten, niet alleen geestelijk vanwege de herrie, maar zeker ook op fysiek gebied.......

Jaarlijks overlijden er in Nederland rond de 18.000 mensen op jaarbasis, door langdurige inademing van auto-uitstoot! Waarnaast een fiks aantal kinderen jaarlijks long- en/of luchtwegklachten oploopt ten gevolge van diezelfde uitstoot!! Ik hoef u niet uit te leggen, dat met de verhoging van de maximumsnelheid, er een nog groter beslag wordt gelegd op het budget van de zorgkosten, alleen door het autorijden..........

Daar is uw koning nu dus mede verantwoordelijk voor, ook hij heeft lak aan de gezondheid van de bewoners van die 2 gemeenten..... Als W.A. daar problemen mee heeft, had hij al lang* zijn voorzitterschap aan de wilgen moeten hangen!! De Raad van State heeft zich weer eens als goede lobbyist van de auto-industrie en de asfaltmaffia getoond!! Schijt aan de burgers van Nederland! Dit onder aanvoering van CDA schoft Piet Hein 'Schipholbrand' Donner.

De grootste ploert in het geheel is uiteraard hare VVD kwaadaardigheid Schultz van Haegen, die intussen tot haar nek in het bloed van directe en indirecte verkeersslachtoffers staat. Deze ploert had voor het verbreden van de A2 zelfs beloofd, dat de maximumsnelheid niet verhoogd zou worden op het rijvak ter hoogte van Ronde Venen en Stichtse Vecht!! Zoals u al begrepen had, is ook de PvdA mede hoofdverantwoordelijke, dit vanwege deelname aan Rutte 2 en dan m.n. door de rol die PvdA trol Dijksma en haar voorganger en PvdA collega hufter Mansveld, als staatssecretaris speelden op dit terrein.......

Nogmaals: na de verhoging van de maximumsnelheid is het aantal dodelijke verkeersslachtoffers toegenomen**, hetzelfde geldt voor het aantal (zwaar-) gewonden. Aangezien de uitstoot van auto's extra toeneemt met de verhoging van de maximumsnelheid, zal ook het aantal indirecte verkeersslachtoffers toenemen.......

En van Werven? Die zal hopelijk niet al te lang meegaan, gezien zijn omvang zal deze wens niet al te lang op zich laten wachten! (je 'zou hem bovendien een lekker longkanker toewensen', opgedaan in de stinkende plofbakken die hij in de loop van de jaren heeft gereden!!)

*  De Raad van State neemt regelmatig besluiten, die tegen het belang van de bevolking ingaan.......

** Die stijging probeert men toe te wijzen aan 'appen' en andere bezigheden achter het stuur..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten