Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 13 maart 2017

Rutte en rest kabinet dapper tegen Turkije vanwege verkiezingen!!

Rutte blies gistermorgen behoorlijk hoog van de toren bij WNL, dit over de 'Turkije-crisis' en de teruggestuurde Turkse minister. Met veel omhaal liet de disfunctionerende VVD premier weten, dat de Turkse minister Kaya teruggestuurd werd vanwege te verwachten onrust en de onmogelijkheid de fascistische Turkse trut te beveiligen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Als Rutte in het bezit van ballen was, had hij Turkije vorige week al laten weten, dat Nederland niet meewerkt om het laatste restje Turkse democratie om zeep te helpen, middels het vermaledijde referendum dat in Turkije zal worden gehouden........

Sterker nog: Rutte had bij de eerste officiële aankondiging van dat referendum, als premier tot een spoedberaad van de premiers uit EU landen moeten oproepen. Daar had hij vervolgens geheel terecht echt verontwaardigd kunnen eisen, dat het associatieverdrag* met Turkije per direct werd opgezegd. Daar is hij nu zelfs nog te slap voor, jezus wat een lapzwans!

Rutte zei bij WNL dat hij zaterdag 8 keer telefonisch contact zou hebben gehad met de Turkse premier Yildirim. Volgens Rutte sprak deze fascist over Turkse staatsburgers, die door Nederland zouden zijn beroofd van hun burgerrechten (mijn woorden, maar daar komt het op neer). Rutte stelde dat dit Nederlanders zijn en niet staatsburgers van Turkije. Je zou denken dat Rutte het daar bij het rechte eind had, hoewel die Nederlanders van Turkse komaf een dubbel paspoort hebben en derhalve wel degelijk (ook) als Turkse staatsburgers kunnen worden aangemerkt, volgens de kromme Turkse wetten. Hetzelfde geldt overigens voor Nederlanders, met Marokkaanse wortels.

Overigens ziet een heel groot deel van de Nederlanders van Turkse komaf zichzelf wel degelijk als Turkse staatsburgers, die zelfs verheven zijn boven Nederlandse wetgeving! Iets waar ze deels in worden ondersteund door het associatieverdrag tussen Turkije en de EU!* Mensen ik zeg het nog maar eens: NEXIT NU!! (zo snel mogelijk, dus niet zoals Pechtold zo snel mogelijk de sluiting van kolencentrales ziet: in 2030...)

Nederland is behoorlijk hypocriet bezig in deze 'Turkije-crisis' >> hoe kan Nederland de fascistische premier van apartheidsstaat Israël, massamoordenaar Netanyahu, wel toestaan naar Nederland te komen en de Nederlanders van joodse komaf op 'hun plicht' te wijzen, de plicht te emigreren naar Israël???!!!! Sterker nog deze slachter werd zelfs uitgenodigd de Tweede Kamer toe te spreken!!

Het is dan ook meer dan duidelijk dat de verkiezingen voor de deur staan, op een ander tijdstip was er niets aan de hand geweest en was er alleen protest geweest uit de hoek van de fascistische haatprofeet Wilders en de afsplitsingen van zijn fascistische beweging PVV.........

Radio1 'was het gisteren al met mij eens': het uiterst irritante 'verkiezingsnieuws' waarmee de reguliere programmering te onpas en te onpas wordt onderbroken, bestond gistermorgen louter uit berichtgeving rond de 'Turkije-crisis......'

De disfunctionerende PvdA minister en vicepremier Asscher moest zich nog even met de zaak bemoeien en stelde dat de houding van het kabinet niets met de verkiezingen te maken heeft. Hoe hij dat weet? Nou simpel: ook hij en zijn al precies zo wanpresterende PvdA minister Koenders, waren het hele weekeinde met deze zaak bezig...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! M.a.w.: of u even in uw oren wilt knopen (en in het stemhok naar boven wilt halen), dat ook de PvdA achter het weren van Turkse ministers stond!!

Nog even terug naar Rutte: deze liet weten ontstemd te zijn over de uitlating van Erdogan, dat Nederland een overblijfsel is van een nazi-staat. Rutte stelde dat Nederland tijdens WOII werd gebombardeerd door nazi-Duitsland. Lullig dat Nederland onder nazi-Duits bewind relatief de meeste Nederlanders van joodse komaf, homo's, Roma en Sinti heeft helpen deporteren (o.a. met hulp van de politie...)...... Of het feit dat een aantal Nederlandse bedrijven uitermate goede zaken hebben gedaan tijdens de nazi-Duitse bezetting....... Ook de zichzelf bedachte nazi-stadhouder van Nederland, Bernhard, speelde allesbehalve een mooie rol voorafgaand en tijdens WOII........

VVD leeghoofd Weisglas sprak vanmorgen op Radio1 over de uitreiking van de Geuzenpenning** (waar hij de leeftijd van één van de twee winnaars niet wist). In het begin van het gesprek zou Weisglas nogal emotioneel op de beschuldiging van Erdogan hebben gereageerd. Tijdens het gesprek met presentator Plag kwam hij telkens weer op die uitspraak terug, tja het is a.s. woensdag verkiezingsdag.......

Weisglas sprak verder nog over het feit, dat de VVD de internationale mensenrechten wil heroverwegen, ze zijn te strak aldus de VVD in haar verkiezingsprogramma...... Weisglas stelde daar 'niet zo blij mee te zijn....' Nee hè Weisglas, 'niet zo'n gelukkige paragraaf', zeker als je bedenkt dat nazi's en andere fascisten de pest hadden en hebben aan mensenrechten!!

* Een associatieverdrag, waardoor Turkse immigranten niet hoeven te integreren!! U snapt het al, zo'n associatieverdrag als Rutte met Oekraïne heeft getekend, waar 'alle' Nederlandse voorbehouden, geen bliksem aan dat verdrag veranderen. Precies als met het associatieverdrag tussen de EU en Turkije, de Nederlandse overheid is ondergeschikt aan de door de EU gesloten associatieverdragen. Zo werd Nederland op grond van dit associatieverdrag te verstaan gegeven, dat mensen van Turkse komaf niet behoeven te integreren....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Zo ziet u maar weer eens hoe u bij de neus bent genomen, door de grijnzende VVD hufter Rutte!!

** Geuzenpenning, zo genoemd naar de eerste verzetsgroep tijdens WOII, waarvan twaalf strijders door de nazi's werden vermoord op de Waalsdorpervlakte.

Denkt u alstublieft aan het voorgaande, als u van plan bent komende woensdag VVD of PvdA te stemmen en geeft het door!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor de labels: Kaya en Yildirim.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten