Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 28 maart 2017

Schultz van Haegen: je wordt heel eenkennig als je je op 1 ding richt......... ha! ha! ha! ha! ha! Zeg dat wel ja!!

Hoorde gisteren een staart van een gesprek tussen hare VVD kwaadaardigheid Schultz van Hagen en presentator Plag op Radio1 (rond 10.30 u.). De stelling voor Standpunt NL (op diezelfde zender na 11.00 u.): 'er moet een ministerie van voedsel komen'.

Vandaar dat Plag aan Schultz van Haegen vroeg wat zij van die stelling vond en zoals u al geraden had, inderdaad daarin zag ze totaal geen noodzaak, dat is immers maar lastig voor voedselproducenten, die troep op de markt brengen. Zoals u waarschijnlijk wel weet: voor Schultz van Haegen en haar VVD collega's gaat geld verdienen ver voor op de volksgezondheid...... (daarover zo meer)

Volgens Schultz van Hagen wordt je eenkennig als je je maar op 1 onderwerp focust........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hoezo eenkennig? Voedsel heeft te maken met volksgezondheid, zorgkosten, milieuvervuiling, luchtvervuiling, dierenmishandeling op enorme schaal en ga nog maar een half uur door!!

Uiteraard doelde Schultz van Hagen op haar eigen ministerie van Infrastructuur en Milieu (die combinatie op 1 ministerie is te belachelijk en schandelijk voor woorden!). Dat werkt prima volgens de VVD hufter en wel zo goed, dat we bijvoorbeeld schoner zijn gaan (auto-) rijden........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Alsof zij dit met haar ministerie zou hebben kunnen bereiken, wat een idioot!! Bovendien is haar uitlating een leugen van formaat!

Van schoner rijden is na het Volkswagen softwareschandaal geen spaan heel gebleven. Terwijl Schultz van Haegen, plus haar VVD collega en auto-idioot Visser in de Tweede Kamerfractie, tot op de dag van vandaag volhouden, dat de auto's veel schoner zijn geworden..... Intussen blijkt keer op keer dat de luchtkwaliteit van Nederland tot de allerslechtste in EU behoort.......

Ach, dat er jaarlijks rond de 18.000 mensen vroegtijdig overlijden aan de gevolgen van langdurige auto-uitstoot inademing en daarnaast in diezelfde periode een groot aantal kinderen  long- en luchtwegklachten oploopt door die uitstoot, zal Schultz van Haegen aan de smerige reet roesten!! Dat is dan wel weer normaal binnen de VVD, immers zoals gezegd: bij de VVD gaat het geld verdienen door het bedrijfsleven, ver voor op de volksgezondheid.......

Om autorijden verder te stimuleren heeft Schultz van Haegen de laatste 4 jaar voor meer dan 10 miljard geïnvesteerd in asfalt en heeft ze de maximumsnelheid verhoogd....... Het tyfuswijf zou voor moord op termijn moeten worden aangeklaagd. Moord op termijn? De verhoging van de maximumsnelheid heeft ook nog eens direct tot fiks meer dodelijke verkeersslachtoffers geleid, ook al doet men net of dit bijvoorbeeld ligt aan het 'whatsappen' en telefoneren achter stuur......... Dan durft VVD hufter Schippers nog te klagen over de stijging van de zorgkosten.......

Zie ook: 'Stientje van Veldhoven (D66 staatssecretaris) heeft het eindelijk voor elkaar: statiegeld op kleine plastic flesjes' (en zie de links in dat bericht, ook naar artikelen over autorijden en OV)

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten