Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 3 maart 2017

Segers (CU) en van der Staaij (SGP) woedend over uitlating Pechtold t.a.v. euthanasie........ OEI!!!

De 'christenbroeders' van der Staaij en Segers hebben zich woedend uitgesproken over een uitlating die de neoliberale D66 hufter Pechtold gisteren heeft gedaan in een verkiezingsbijeenkomst.

Pechtold werd daar door een 67 jarige man voorgehouden, dat hij nog 8 jaar moet wachten, voordat hij een verzoek tot euthanasie mag indienen, terwijl hij het leven nu al meer dan zat is....... De minimum leeftijd die je voor zo'n verzoek moet hebben is 75....... D66 was één van de voorstanders van euthanasie en stond dus ook achter die leeftijdsgrens.

Pechtold was begaan met deze man en zei dat dit zeker zijn aandacht zal hebben, ook na de verkiezingen. Kijk en daar raak je de 'christenbroeders' recht in de schijnheilige ziel.......

Volgens Segers is dit zelfs levensgevaarlijk....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Van der Staaij en Segers vinden dat er een andere weg is, waar ze doelen op o.a. een betere ouderenzorg....... Laat nu net de 'Christen'Unie en de SGP partijen zijn, die de schandalige bezuinigingen op de ouderenzorg hebben gedoogd, immers zij hebben Rutte 1 en 2 keer op keer gesteund in het inhumane, ijskoude, neoliberale beleid.......

Nog gekker: de SGP en ik dacht ook de CU, zijn wel voor de doodstraf!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Kan me overigens niet aan de indruk onttrekken, dat e.e.a vooropgezet was. M.a.w. het lijkt me niet onwaarschijnlijk dat D66 deze man heeft uitgenodigd zijn noodkreet tijdens de bijeenkomst te doen.

Klik voor meer berichten met o.a. Segers en van der Staaij, dan wel andere berichten n.a.v. het voorgaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten