Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 28 maart 2017

NOS Radio1 nieuws en 'topprioriteit onderwerpen..........'

Het was afgelopen zondagmorgen weer bal op Radio1, dit wat betreft de onderwerpen in het nieuws. Naast totaal overbodig nieuws, als sportuitslagen, die al lang bekend zijn bij de fans van de genoemde sporten (zoals afgelopen vrijdag en zaterdag 'het nieuws' over de proefronde's die Max Verstappen reed), was het eerste onderwerp en daarmee als belangrijkst geselecteerd door de redactie, vanaf 8 uur...... het begin van de zomertijd!!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Om 12.00 u. (tussendoor ook buitenlandse nieuwsuitzendingen geluisterd, voor echt nieuws) was de belangrijkste gebeurtenis voor de NOS redactie: 'een minutenlang' verslag van de werkzaamheden aan de A1, waarvan men op een deel bezig was met een verbreding........ Alsof er een kettingbotsing met meerdere doden te betreuren was, niet dus: de overlast voor blikrijdend Nederland was voor de redactie van de NOS nieuwsdienst 'uiteraard van nationaal belang....'

Over dat laatste, die verbreding van de A1: het Nederlandse wegennet is verzadigd, extra asfalt levert extra verkeer op. Door o.a. de verbreding van wegen, wordt de overzichtelijkheid steeds problematischer, daardoor gebeuren er ook nog eens meer ongelukken (die weer files veroorzaken, al zorgen automobilisten die in de war raken, al voor filevorming, daar ze langzamer gaan rijden)....... U weet wat meer files betekenen voor een partij als de VVD? Juist: nog meer asfalt uitrollen >> gevolg nog meer verwarrende situaties >> nog meer files en nog meer ongelukken, enz. enz.!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten