Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 15 maart 2017

Pechtold (D66) en zijn verkiezingspraatje op de radio....... Zandzakken voor de deur!!

Het praatje dat Pechtold op de radio houdt, om mensen naar de stembus te lokken, is van een bijzonder groot volksverlakkers gehalte.

Pechtold wil onzin en onrecht bestrijden....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Oh, dus Pechtold wil de constitutionele monarchie eindelijk om zeep helpen, wat zeg ik: hij wil de Eerste en de Tweede Kamer weg hebben, immers wat daar aan onzin wordt verkocht, is nog niet met 1.000.000 pennen te beschrijven!!

Verder wil Pechtold een land waar iedereen zich thuis voelt..... Waarom hebben Pechtold en zijn neoliberale partij dan 6 jaar lang Rutte voor meer dan 90% gesteund? Immers na meer dan 2 decennia is er op dat gebied geen bliksem veranderd, een tijd waarin het bekend was, dat mensen met een moslim achtergrond duidelijk niet gelijk worden behandeld, in vergelijking met de 'gewone' witte Nederlander?? Met andere woorden: veel van die mensen voelen zich terecht niet thuis in dit land......

Daarover gesproken: Pechtold stelt verder dat iedereen gelijke kansen moet hebben in Nederland...... ha! ha! ha! ha! ha! En dan ook nog eens stemmen voor het vermaledijde sociale leenstelsel, waardoor juist veel jongeren uit niet welgestelde gezinnen, wel 10 keer uitkijken, voordat ze zich tot over de oren in de schuld steken!! Overigens: als je in het bezit bent van een niet al te hoog IQ, heb je al geen gelijke kans!

Ook stelt Pechtold in dit volksverlakkers-spotje dat hij en zijn partij voor goede onderwijs zijn...... Nogmaals: hoe is het dan mogelijk dat D666 met meer dan 90% heeft ingestemd met wet- en regelgeving van Rutte 1 en 2? Hare PvdA kwaadaardigheid Bussemaker en VVD onbenul Dekker hebben een waardeloos beleid gevoerd op onderwijs, iets dat D66 in feite ook stelt. Als goed onderwijs zo belangrijk is voor D66, dat het dit zelfs op de dag van de verkiezingen aan de bevolking voorhoudt, had D66 alles op alles moeten zetten, om Rutte 2 te laten sneuvelen.......

Ach ja, D66, een ordinaire inhumane neoliberale partij, die in feite het liefst een klassenmaatschappij 2.0 zou installeren; wat wil je...??

Vreemd trouwens, dacht dat er op de dag van de verkiezingen geen reclame gemaakt mocht worden, daar storen Pechtold en van Haersma Buma zich niet aan......... Op BNR worden de D66 en CDA spotjes wel uitgezonden, hoewel zojuist ( voor 15.00 u.) was bij BNR een vrouw van De Burger Beweging te horen, die inbelde op het programma, deze werd door Raymann te verstaan gegeven, dat ze geen zieltjes mocht winnen op de dag van de verkiezingen.......

Bent u nog van plan om vandaag op D66 (PvdA of VVD) te gaan stemmen, denkt u dan a.u.b. aan het voorgaande en geeft het door!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten