Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 4 maart 2017

KLM topman Elbers de klos, hij krijgt een salarisverhoging op 'zijn schamele inkomen' van maar 5%........

Mensen, het is werkelijk om te janken, het percentage aan loonsverhoging waarmee Air France-KLM topman Pieter Elbers* denkt te kunnen afschepen is, houdt u vast en zakdoek klaar: maar 5%!!! Is het goddomme niet om te janken, de arme sodemieter..........

Moet u nagaan, Elbers heeft de laatste 2 jaar niet één keer een loonsverhoging gekregen op zijn armetierig salarisje. Alweer moet ik u vragen de zakdoek gereed te houden, met die 5% erbovenop verdient Elbers het, oh schande, slavenloontje van € 475.000,--......... Wee de familie Elbers, hoe kan de arme mevrouw Elbers met deze fooi in godsnaam de piepers en de huur betalen??!!!

Of we in een Charles Dickens verhaal zitten, om met fascist Eerdmans te spreken: "Het moet in dit land niet gekker worden!!"

Logisch dus ook, dat er trammelant is uitgebroken bij de KLM top............ En dan te bedenken dat de Franse topgraaier van het bedrijf, Janaillac meer verdient dan Elbers....... Oh schaamte, het onrecht!!

Voorts verdient Elbers nu inclusief die verhoging net zoveel als de mislukte CDA prins carnaval Eurlings.......

Het spijt me bedroefde lezer, u die weent vanwege al het onrecht, maar ik moet u nog een schandelijke maatregel noemen, die Air France-KLM heeft genomen: Elbers krijgt maar de helft van zijn variabele beloning, die uiteraard al van een schandalig laag niveau was....... Gelukkig hield de redactie van deBeurs.nl rekening met de lezer en heeft dit laatste schamele bedrag maar niet genoemd, zoals het ook het bedrag niet noemde, waarmee Elbers de laatste jaren met bloed, zweet en tranen van rond moest zien te komen.... Ik wed dat er anders een aantal lezers een hartverlamming van de naakte gruwelijke waarheid hadden opgelopen. Alle hulde aan de redactie!

Dan te bedenken dat er een enorm aantal huurders is, die de financiële middelen missen de huur van hun veel te dure, vaak niet geïsoleerde huis, op te brengen....... Dat er mensen in Nederland zijn,die naar de voedselbank moeten, daar ze anders niet eens normaal kunnen eten......... Vergeet niet dat er 4 miljoen mensen in Nederland zijn, die tegen-, op- of onder de armoedegrens moeten leven, let wel: dat is 3 keer in armoede leven! Dan nog de ouderen, die hun leven lang gewerkt hebben en nu de thuiszorg niet meer kunnen betalen, ondanks dat ze daar in hun werkzaam leven belasting voor hebben betaald....... Deze mensen vereenzamen en vervuilen..... Zo kan ik nog wel een half uur doorgaan......  Wat een gekkenhuis mensen!! Excuseer: godgloeiendegodverdomme!!

Moet u met dit verhaal in het achterhoofd, eens horen welke leugenpraatjes worden gebruikt door het overgrote deel van de volksverlakkers, die zich politici durven te noemen..... Dit om de stem van de kiezer te winnen, zodat ze het grootste deel van het volk de komende 4 jaar weer kunnen bedonderen en uitnemen.......

5% loonsverhoging voor topman Elbers, terwijl het KLM grondpersoneel moest staken voor 1% loonsverhoging..........

* Elbers, dezelfde figuur die stelde dat KLM niet over de Sinaï en Mali vliegt, dit n.a.v. de ramp met vlucht MH17. Later bleek dat de KLM wel degelijk over deze gebieden vloog en Elbers dus gelogen had (voor dat bericht, klik op het label 'Elbers', dat u onder dit bericht terugvindt)....... Tja dat is wel een tonnetje of 4 waard!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten