Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 15 maart 2017

Van Haersma Buma met grote bek over associatieverdrag waarvan o.a. zijn ex-minister Bot groot voorstander was........

Van Haersma Buma roeptoetert naar wie het maar horen wil: 'we moeten af van het associatieverdrag met Turkije'. 'De enige manier om van dubbele paspoorten af te komen', aldus de houten kwast van het CDA.

Dat is maar zeer de vraag, daar de landen die het betreft, zij die hun ex-burgers in het buitenland als staatsburgers blijven zien, die dubbele paspoorten toch blijven uitgeven, Turkije en bijvoorbeeld Marokko, hebben schijt aan wat wij daarvan vinden..........

Gistermorgen kreeg van Aersma Buma alle tijd om in Standpunt NL de crisis met Turkije te misbruiken voor het winnen van stemmen voor het CDA. De neoliberale hufter Kockelman, die zichzelf als een komiek van formaat waant, had een aantal bijzonder 'humoristische vragen', waar de twee hartelijk om moesten lachen. Kijk dat zit zo: van Aersma Buma heeft de humor van een vorig jaar overleden rat en je gunt zo'n leugenaar en oplichter natuurlijk zoveel mogelijk stemmen, ook al belazert hij de kluit bijna dagelijks met z'n gezever en gemaakt dappere praatjes >> wat extra 'humor' kan wonderen doen!

Vandaar ook natuurlijk, dat Kockelman maar niet aangaf, wie de eerste was, die de aanzet maakte tot dit associatieverdrag met Turkije: de autoritaire KVP'er (opgegaan in CDA) en ex-nazi sympathisant Luns. Destijds, ik dacht in 1963, was Griekenland, de aartsvijand van Turkije, faliekant tegen. Pas toen Griekenland in 1999 het verzet opgaf*, kon het associatieverdrag worden doorgedrukt. Daar komt ie: Ben Bot, wanpresterend ex-minister van BuZa, was destijds één van de CDA prominenten die voor dit verdrag was.....!!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Overigens, het lijkt me sterk, dat de EVP in 1999 tegen dit verdrag was. De EVP, u weet wel de club van 'christelijke' partijen in het EU parlement, waar ook het CDA aan deelneemt. Helaas is daar niets over terug te vinden (al moet ik toegeven, dat mijn tijd beperkt is en dus niet al te lang kan zoeken).

Ach ja, van Aersma Buma, eens een vervelende halleluja volksverlakker...............

* Als ik me niet vergis, was de Griekse 'christendemocratische partij', Neo Dimokratia of ND (die net als het CDA, in de EU onderdeel is van de EVP fractie), destijds aan het bewind in Griekenland. (kan het zo snel niet vinden, mijn excuus).

Zie ook: 'Sybrand van Haersma Buma: "Ik ben een realist......" ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Gaat u nog stemmen vandaag, denk dan aan het voorgaande, als u van plan bent op het CDA te stemmen en geeft het door!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt.

PS: het associatieverdrag met Turkije geeft ten overvloede nog eens aan, dat het associatieverdrag met de uiterst corrupte Oekraïense neonazi-junta van Porosjenko, uit den boze is....... Voor dat verdrag zijn in Nederland vooral de volgende partijen (verantwoordelijk): VVD, PvdA, CDA, D66 en GroenLinks. Onthoudt u dat, mocht u nog gaan stemmen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten