Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 22 maart 2017

Comey (FBI) kwam zoals verwacht niet met bewijzen, of u hem maar 'gewoon' wilt geloven >> BNR's Hammelburg is geheel overtuigd..... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De directeur van de FBI, de republikein James Comey gaf afgelopen maandag uitgebreid uitleg aan de Inlichtingencommissie van het Huis van Afgevaardigden, over 'de link tussen Rusland en het beest Trump'. Dit middels manipulaties die de verkiezingscampagne van Clinton en daarmee haar kansen op het presidentschap hebben getorpedeerd..... Voorts liet hij zich uit over de aantijging van het beest Trump, dat zijn toren zou zijn afgeladen met afluisterapparatuur en andere troep van de inlichtingendiensten.

Dat laatste deed Comey af als onzin, dit op basis van een FBI onderzoek....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Om nog eens een cliché aan te halen: de slager die zijn eigen vlees keurt....... Wat betreft de andere aantijging stelde Comey dat hij al in juli vorig jaar een onderzoek heeft ingesteld........

Over het feit dat Comey 'openheid van zaken' gaf, is men het in het volgzame westen eens: 'uitermate betrouwbaar', immers de FBI laat nooit iets los, over welke onderzoeken gaande zijn. Daaruit destilleerde men meteen, dat er dus voldoende bewijzen tegen Rusland zijn, zoals de 'politiek deskundigen' gisteren voor het grootste deel oplepelden..... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De Volkskrant had het gore lef te zeggen, dat de bewijzen tegen Rusland zich opstapelen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Welke bewijzen? Nog niet een nanometer bewijs is er in al de voorgaande maanden getoond!! Het woord 'adembenemend' over de verklaringen van Comey viel een aantal keren te lezen, in dit afhankelijke VK prut blad...... Dat zegt wel iets over degenen, die deze woorden schreven en hoe ze Comey inschatten: volkomen betrouwbaar...... ha! ha! ha! ha! ha! Dat 'betrouwbaar' in samenhang met Comey viel dan ook op meerdere plekken te te lezen in de VK........

Comey loog herhaaldelijk dat het gedrukt stond! Zo stelde deze opperhufter dat RT een verlengstuk is van het Kremlin en desinformatie, plus anti-VS samenzweringstheorieën verspreidt....... Uiteraard, kan ook Comey daar geen bewijs voor opvoeren, sterker nog: RT is wat nieuwsgaring en achtergrond informatie betreft, beter te vertrouwen dan de (andere) reguliere westerse massamedia!!

Nog zo'n 'deskundige', al is het bij deze figuur op buitenlandgebied: BNR's volvette oliebol Hammelburg was gistermorgen op die zender over Comey te horen (na het nieuws van 8.00 u.). Nog nooit in zijn leven had Hammelburg meegemaakt, dat een FBI directeur openbaar bekend maakte met een diepgravend onderzoek naar de link tussen Rusland en Trump bezig te zijn......... Goed hè, 'dat hij dit zo mooi heeft gezegd?'

Nou 'niet helemaal', Hammelburg denkt dat de BNR luisteraar alleen naar deze zender voor nieuws en informatie luistert. Immers het was Comey zelf, die aan de inlichtingencommissie toevertrouwde, dat hij dit normaal gesproken nooit zou doen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Zoals gezegd: onder andere in die uitspraak, ziet men een bewijs voor de kwade Russische bedoelingen.... Knettergek!!

Na het nieuws van 9.00 u. was Hammelburg uitermate verbaasd over het feit dat Tillerson, de VS minister van BuZa, een afspraak met de NAVO had afgezegd, maar wel tijd had om met de Chinezen en de Russen te praten........ Ja verbazingwekkend hè Hammelburg, dat de slangenkuil NAVO even geen voorrang krijgt... Daarnaast kan de NAVO nog geen scheet laten, zonder toestemming van de VS, wat zeg ik: zonder de regie van de VS!!

Hammelburg durfde voorts overigens te zeggen, dat Rusland een lange geschiedenis heeft van manipulaties van verkiezingen in andere landen, ook wat betreft cyberaanvallen op andere landen (en op industrieën)...... ha! ha! ha! ha! ha! Nu snap ik het: Hammelburg haalt de VS en Rusland door elkaar!!! Uiteraard stelde de zak nog, dat Rusland de laatste jaren twee landen is binnengevallen; zoals u wellicht weet: gelul van een dronken aardbei!! Wel is de VS alleen deze eeuw al tegen 4 landen een illegale oorlog begonnen en daarvoor is ongeveer 100 kilo aan bewijslast......

Ook het feit, dat de NSA en de CIA tot dezelfde bevindingen zijn gekomen als de FBI, was voor een andere 'deskundige', Kees Jan Dellebeke* , reden te zeggen, dat dit wel het bewijs is, dat e.e.a. waar is....... Zeker even vergeten, wat deze diensten in het verleden allemaal bij elkaar hebben gelogen, neem alleen al de leugens die de aanleiding voor de illegale oorlog tegen Irak waren, een oorlog die intussen aan meer dan 1,5 miljoen Irakezen het leven heeft gekost........ Nee, uiterst betrouwbaar!! Toevallig ook, dat het militair-industrieel complex er alles bij te winnen heeft, als de spanningen tussen de VS en Rusland verder worden opgevoerd, daar is men niet bang voor atoomwapens.......

Volgens Dellebeke en andere 'deskundigen' in dit BNR programma, is de CIA een organisatie die alleen bezig is, in het buitenland uit te zoeken, waar de vijanden van de VS mee bezig zijn...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Oh, dus Merkel en andere VS bondgenoten zijn ook vijanden....... -dus de CIA regelt nooit illegale acties tegen regeringen die de VS niet welgevallig zijn....... -dus de CIA produceert niet een ongelofelijk aantal leugens, om de VS een vrijbrief te geven, om in te grijpen waar het wil...... -dus de CIA zet geen opstanden in andere landen op poten....... -dus de CIA coördineert geen geheime bloedige acties met VS commandotroepen in het buitenland......... -dus de CIA (en de NSA) spioneren niet op grote schaal in het buitenland, waar geen middel ongemoeid wordt gelaten en waarbij niemand wordt ontzien (inclusief bedrijven), zelfs niet bevriende staatshoofden en regeringen, zoals u hierboven kon lezen..........

Als je Dellebeke moet geloven, is alles wat Comey zei de waarheid, volgens deze VS flapdrol heeft Rusland documenten gelekt naar Wikileaks..... Geen greintje bewijs voor, maar Dellebeke doet net alsof het de ultieme waarheid is........ Comey heeft een onkreukbaar verleden, behalve dan een kleine smet, die hij opliep voorafgaand de VS presidentsverkiezingen, aldus Dellebeke..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Daar Comey alles onder ede verklaarde en dat in feite ten overstaan van de wereld, was voor Dellebeke voldoende om te weten, dat Comey de waarheid sprak (wat dan meteen alweer een bewijs is voor de kwade Russische bedoelingen...)........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Alsof de VS moeite heeft om de wereld voor te liegen, nogmaals, neem de massavernietigingswapens van Saddam Hoessein in Irak, daarover loog de VS zelfs in de VN!!! (de VN, waar Colin Powell destijds het vuile werk opknapte**)

Raymann is niet echt een licht, dus die dacht een inbeller af te kunnen zeiken, die betoogde dat de FBI niet te vertrouwen is, waarop Raymann middels een lullige vraag liet weten, dat de FBI uiterst betrouwbaar is..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

*  Dellebeke is een ex-AIVD'er en wasd 's middags in het BNR programma 'Ask ('Esk') me anything' te horen.

** Powell heeft daar intussen enorm spijt van......

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor de labels: Comey en Dellebeke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten