Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 2 maart 2017

Jesse Klaver sluit regeren met de VVD en de SGP niet uit......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het is Jesse Klaver van GroenLinks nu echt geheel en al in de bol geslagen, staande naast z'n schoenen, stelde de 'GroenLinks' lijsttrekker in het RTL verkiezingsdebat: "De PVV is de enige partij die ik uitsluit.........” ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Dat was het nog niet mensen, op de vraag van SP rode kneus Roemer, ging Klaver verder met te zegen dat het volgens hem onverstandig is om meer partijen uit te sluiten......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Nog was dat het niet beste bezoeker,want volgens Klaver: “Uiteindelijk gaat het in een democratie erom dat je elkaar altijd moet proberen te vinden.”

Ja, elkaar vinden, zelfs als je daarvoor maatregelen moet goedkeuren, die een abortus of euthanasie bemoeilijken, of als je moet inleveren op verplichte fatsoenlijke seksuele voorlichting in schoolverband, dus ook over LGTB liefde...... Of wat dacht je van het akkoord gaan met de aankoop van de waardeloze JSF? Of over het deelnemen aan heilloze agressieve militaire acties, in landen waar we geen bliksem te zoeken hebben...... Of om mee te gaan in het oorlogshitsen tegen de Russen en kapitalen uitgeven aan oefeningen langs de Russische grens, alweer: waar we niets te zoeken hebben!! Of mee gaan in het steeds verder ophogen van de budgetten voor defensie en de geheime diensten, terwijl we al miljarden betalen voor de eerder genoemde (illegale) militaire acties elders en grootscheepse militaire oefeningen....... Wat betreft de geheime diensten: die laten keer op keer zien, dat: -ze niet berekend zijn op hun taken, -ze niet kunnen samenwerken met buitenlandse diensten -ze niet efficiënt kunnen werken...... Mensen ik kan zo nog wel even doorgaan, maar de boodschap lijkt me duidelijk!

Waarschijnlijk ziet de verwaande kwast Klaver, door wie onlangs een meisje schijnt te zijn flauwgevallen, zich werkelijk als een messias, zoals ze de blaaskaak liefkozend de 'Jessias' plegen te noemen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Een messias die het volk moet verenigen onder de kleuren van het valse 'GroenLinks', dat ook afgelopen periode met veel neoliberale zaken instemde, zoals het asociaal leenstelsel voor studenten. We zien in de VS wat daar van komt en toch werd het doorgezet met steun van GL.........

Klaver wil wel in een kabinet met van der Staaij en Rutte, zelfs al moet hij daarvoor troepenverplaatsingen in de richting van de Russische grens goedkeuren........ Als Klaver maar met z'n reet op het regeringspluche kan zitten.

Snap trouwens niet wat die meiden in Klaver zien, het lijkt wel of de zak chronisch de bof heeft...... En dan dat geouwehoer op driftig ADHD niveau........

'GroenLinks' heeft zich als bestuurderspartij al laten zien in de gemeentelijk en de provinciale politiek, en mensen..... laat ajb zitten, allemachtig wat een hypocrieten! Zo was GL in Den Haag mede hoofdverantwoordelijk voor de Centrum Ring, waardoor met name de arme wijken een berg verkeer te verstouwen hebben gekregen..... Dan was daar nog het gevalletje met de Amsterdamse wethouder Vos en de Probo Koala.......... Ook stemde de lokale afdelingen van GL in een aantal plaatsen (zoals Den Haag) in, met de sloop van een enorm contingent aan sociale huurwoningen.....

Denk daar ajb aan, als je a.s. 15 maart van plan bent te stemmen op de valse GL messias Klaver, dan wel een ander volksverlakkerslid van zijn asgrauwe neoliberale partij en geeft het door!!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de abels, die u onder dit bericht terug kan vinden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten