Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 14 december 2017

Kees Boonman ('politiek deskundige') over vertrek Roemer en 'eerlijke journalitiek.....' OEI!

Kees Boonman de zogenaamde politiek deskundige van AVROTROS vertrekt binnenkort (gelukkig) van de radio, althans in 'zijn programma' TROS Kamerbreed.

Gisteren was hij 2 keer te horen op Radio1 en nee dat had niet met zijn vertrek te maken. 's Morgens maakte Boonman deel uit van het Mediaforum, daar sprak deze mislukte deskundige over de journalistiek en wat er voor hem belangrijk is als het om journalistiek gaat. Komt 'ie (houdt u vast): journalistiek moet vooral eerlijk (dus ook betrouwbaar) en onpartijdig zijn.............. ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Jammer dan dat koekenbakker Boonman zichzelf te vaak heeft bezondigd aan het tegendeel, neem zijn commentaar voorafgaand en tijdens de illegale oorlogen van de VS tegen Afghanistan, Irak, Libië en nu weer tegen de democratisch gekozen president Assad van Syrië....... Of wat dacht u van zijn zwaar gekleurde visie op Rusland en Groot-Brittannië........ Het hardst moest ik wel lachen, toen Boonman beweerde (en later nog een paar keer herhaalde) dat hare VVD kwaadaardigheid Schippers een goede vakminister is....... Als je de 'prestaties' van Schippers op Volksgezondheid ziet, van het ene schandaal naar het andere, kan je toch niet met droge ogen beweren dat deze minister kundig was op dat ministerie!

's Middags was Boonman na 15.30 u. op Radio1 te horen, daar sprak hij o,.a. over Roemer, daar deze uit de Kamer vertrekt, zoals gisteren bekend werd gemaakt. Volgens Boonman was de grote fout van Roemer dat hij niet heeft mee willen regeren met Rutte 3........ ha! ha! ha ha! ha! ha! ha! ha! Het viel me alles mee, dat Roemer niet aanschoof bij Rutte 3, daar de partij al diverse zaken had laten vallen als belangrijk voor de achterban. Wanneer de SP mee had gedaan aan Rutte 3, was het met deze partij precies zo afgelopen als met de PvdA bij de laatste verkiezingen, meer dan gehalveerd in het aantal zetels!!

Boonman is dan ook een 'deskundige' die 'onafhankelijk' achter het inhumane neoliberale beleid van Rutte 1, 2 en 3 stond en staat......... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten