Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 31 december 2017

Door suïcide sterven veel meer mensen dan door terreur, zo blijkt uit onderzoek, daarom heb ik sindsdien een panische angst voor mezelf ontwikkeld......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De bovenstaande uitspraak hoorde ik gistermiddag op WDR5 (radio) en werd gedaan door een cabaretier met de naam Sarah Rosetti. Althans ik neem aan dat je haar naam zo schrijft, kon de naam echter niet vinden op het net of de site van WDR5.

De eerste die wel weet hoe de naam te schrijven (en met meer info over deze cabaretier) gaat op voor de vierdehands koelkast, met zeer exotische schimmels van dr. Pisser.

Voor meer berichten met dr Pisser, muzikale recepten met links naar YouTube, klik op het label 'recept', direct onder dit bericht.

Mensen dat was het voor deze dag, ik wens je een rustige jaarwisseling met veel regen. Als je naar buiten gaat voor of na 24.00 u. vannacht: wees zuinig op je ogen en oren! (en vergeet niet dat de lucht vergeven is van zwaar gif, vannacht wordt er meer rotzooi in de lucht gebracht, dan de kolengestookte hoogovens in IJmuiden in 2 jaar tijd uitbraken!! Kortom je reinste terreur!)

Nogmaals alvast een mooi en laten we hopen vreedzaam 2018!

6 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Aaltje en Eelke,

   heb net jouw laatste prachtige bericht, met mooi gedicht gelezen, schitterend en uiterst aandoenlijk. Op mijn beurt dank aan jullie twee voor de steun die jullie mij geven en voor jullie wens ik een machtig mooi 2018!

   Verwijderen
  2. Aaltje,

   mijn tablet doet raar vanavond en heeft jouw reactie gewist , heb je deze nog? Zo ja,zou je deze nogmaals kunnen publiceren? Mijn excuus......

   Verwijderen
  3. Ja Willem, de techniek laat ons soms op onverwachtse momenten in de steek. Hier is het begonnen te sneeuwen met als gevolg, geen ontvangst op tv, dus geen Joep op Bvn.
   Nou ja, dan maar niet.
   Dank je wel voor jouw mooie woorden!
   We zetten in het nieuwe jaar de schouders er weer onder en hopen nog veel van je te lezen en af en toe te horen hoe het met je gaat!
   Mijn reactie zal ik hierboven nog een keer plaatsen.

   Voor zo dadelijk, een goed uiteinde en meteen een goed begin!

   Aaltje.

   Verwijderen
  4. Hej Willem!

   Eveneens voor jou een heel goed 2018 gewenst, van mij en mijn man Eelke.
   Ook wil ik jou danken voor jouw ondersteuning, dat waardeer ik ten zeerste :-)

   Leefse!

   Aaltje.

   Verwijderen
 2. Aaltje dank je wel! Ik wens jullie een mooie nieuwjaarsdag.

  BeantwoordenVerwijderen