Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 6 december 2017

BBC gaat met stafleden scholen af in de strijd tegen 'fake news...' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Vanmorgen op BBC World Service radio het onderwerp 'Children's Global Media Summit' (CGMS). Een om de paar jaar terugkerend evenement, waar kinderen en de (sociale) media centraal staan en dat dit jaar van 5 t/m 7 december in Manchester wordt gehouden.

Tijdens dit onderdeel vertelde een verslaggever dat BBC stafleden scholen in Groot-Brittannië bezoeken in 'de strijd tegen 'fake news....' M.a.w.: het orgaan dat jaarlijks een berg 'fake news' brengt*, gaat kinderen waarschuwen tegen 'fake news..'ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Alsof een inbreker je voorhoudt vooral de deur 's nachts niet te sluiten,,,,,,,,,,

De tijd dat de BBC onafhankelijke berichtgeving bracht, heeft maar heel kort geduurd en daar is intussen al jaren geen sprake meer van!!

In het kort komt het erop neer dat de BBC en anderen de kinderen gaan voorliegen en hen voorhouden alleen de reguliere westerse (massa-) media te vertrouwen, terwijl dat nu juist de media zijn die de neoliberale status quo uitdragen als zaligmakend en de VS, Groot-Brittannië en andere NAVO landen steunen bij hun ongebreidelde terreur uitoefening op plaatsen, waar deze landen niets te zoeken hebben...... Uiteraard zal men kinderen voorhouden vooral niet de alternatieve media te bezoeken, daar deze volgens hen nepnieuws brengen, terwijl daar nu juist wel de waarheid is te vinden, zeker als de reguliere media meehuilen in het koor van politici en de grote ondernemers, die dag in dag uit de boel belazeren......

Alweer de wereld op z'n kop!!

Deelnemers aan CGMS o.a.: ABC, DHX Media, Disney, Dubit, Endemol Shine, Facebook, Fremantle Kids, Google, Minecraft, Netflix, Nickelodeon, ParentZone, PBS, Sesame Workshop, TalkTalk (nee niet de band), Tech City UK, The Premier League, Viacom Africa en Zodiak Kids........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nee echt, met deze mediabedrijven 'zijn kinderen gevrijwaard van 'fake news.....'' (of nepnieuws zo u wilt)

* Neem de verslaggeving voor en tijdens de illegale oorlogen tegen Afghanistan, Irak, Libië en Syrië, of wat dacht u van alle leugens die de BBC bracht over Oekraïne........ (waar natuurlijk ook de andere reguliere westerse media aan meedoen, zoals u al begreep).

Hier een link naar de site van Children's Global Media Summit.

Zie ook: ''Fake News' hysterie willens en wetens gelanceerd om sociale media tot zwijgen te brengen, Rusland te demoniseren en daarmee de waarheid te verbergen........' (zie ook de berichten onder de links in dat bericht)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten