Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 13 december 2017

Erdogan: 'de VS heeft lak aan de wereld met de erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israël....' AUW!!!

Geheel ten overvloede liet de Turkse dictator dictator Erdogan nog eens zien, wat een enorme hypocriete leugenaar hij 'wel niet' is en dat hij zijn aanhang ziet als een stel imbecielen, die geen geheugencapaciteit bezitten.

In het BBC World Service nieuws van 13.30 u. (CET) vanmiddag werd het volgende bericht gebracht: 'president Erdogan says the US is bullying the World'. Ofwel: 'de VS houdt de wereld eronder' (met de erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israël). Erdogan deed zijn uitspraak vandaag op een spoedbijeenkomst van arabische leiders in Ankara, dit n.a.v. de erkenning door Trump en daarmee door de VS, dat Jeruzalem de hoofdstad is van Israël....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Vorig jaar vonden er besprekingen plaats tussen Israël en Turkije, om de banden te normaliseren nadat Israël in 2010, de Mavi Marmara, een schip met hulpgoederen voor de Gazastrook, enterde en 9 Turkse mensenrechtenactivisten doodschoot, een schandalige terroristische aanslag!

Als gevolg van die hiervoor genoemde besprekingen maakte de AK partij van Erdogan in juni 2016 bekend, dat Turkije Jeruzalem erkent als hoofdstad van Israël!!!

Erdogan probeerde eerder een draai te maken in deze, door te stellen dat de wereld Oost-Jeruzalem moet erkennen als hoofdstad van de Palestijnen.......

Erdogan is een ongelofelijke hypocriete schoft en zoals we al zo vaak hebben gezien, volkomen ongeloofwaardig en onbetrouwbaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten