Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 26 december 2017

Georganiseerde misdaad en overheid, wat is het verschil tussen die twee? Een uiterst hilarische lezing van Michael Parenti over de moord op JFK!

Brasscheck TV kwam afgelopen zaterdag met een lezing van Michael Parenti, waarin de vraag wordt beantwoord of er een verschil bestaat tussen georganiseerde misdaad en de politiek in de meeste landen.

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat er amper of geen verschil is.

De staat is er vooral om de belangen van de welgestelden te beschermen en verdeeldheid te zaaien als minderheden of groepen die zich verzetten tegen onrecht of afbraak van het milieu, zich organiseren..... (verdeel en heers...) Waarnaast de gekleurde bevolking van de VS vanaf eind 60er jaren willens en wetens door de overheid werd volgepropt met drugs, dezelfde overheid die sinds begin 70er jaren zogenaamd een oorlog tegen drugs voert................

Dezelfde VS die er niet mee zit vooraanstaande leiders van minderheden te vermoorden, of zelfs een president te vermoorden, waar Parenti vooral spreekt over de moord op J.F. Kennedy. Parenti noemde de film JFK van Oliver Stone, de enige film die 6 maanden voordat deze werd uitgebracht al kritiek kreeg, o.a. van de reguliere (massa-) media in de VS, die de staat steunt waar het maar kan...... Diezelfde staat was van meet af bang aan voor deze film (gezien de kritiek die Stone keer op keer gaf op het 'land' dat zich de United States of America durft te noemen....... 

Of neem de houding van die massamedia (overigens ook in de rest van wat men het westen noemt), voorafgaand en tijdens de illegale oorlogen tegen Afghanistan, Irak, Libië en Syrië (wat betreft de laatste: de reden voor de VS een opstand te organiseren in Syrië en het land vol te proppen met terroristen en wapens, was Assad, die moest hoe dan ook weg...... De VS was al in 2006 bezig met de voorbereidingen daartoe....... Deze zaken moesten tijdens de lezing van Parenti nog plaatsvinden, de lezing dateert uit 1993.

Voorts gaat Parenti nog in op het begrip 'Deep State'.

Beluister deze geweldige en uiterst hilarische lezing waar Perenti, die zoals gezegd, vooral spreekt over de moord op J.F. Kennedy en de grote en belachelijke leugens die daar over werden verteld. Luister en oordeel zelf, althans als je nog niet overtuigd was van het feit dat de overheid achter de moord op JFK zat. Dit keer geen video, maar audio van Brasscheck:

The Gangster Nature of the State

MICHAEL PARENTI (1993)


Can someone tell me the difference between organized crime and most States including our own?

One analyst Michael Parenti examined the question and could not find any real difference. 

One of the best talks on this subject you'll ever hear. TOUGH, HILARIOUS, RIGHT-ON MIX OF SCHOLAR AND STREET”


Can someone tell me the difference between organized crime and most States including our own?

One analyst Michael Parenti examined the question and could not find any real difference.

This tough, hilarious, right-on mix of scholar and street.” – KPFA-Pacifica, 1994

Michael Parenti was born and raised in an Italian-American working class family in New York City. After high school he worked for a number of years then returned to school, eventually earning a B.A. from City College of New York, an M.A. from Brown University, and a Ph.D. in political science from Yale University. His many books include The Face of Imperialism (2011); God and His Demons (2010); The Assassination of Julius Caesar (2003); and Democracy for the Few, 9th edition (2010). He recently published a warmly received “ethnic memoir” entitled Waiting for Yesterday: Pages from a Street Kid’s Life.

Portions of his writings have been translated into some twenty languages. Books and articles of his have been used extensively in college courses and also by lay readers. Over 550 articles of his have appeared in scholarly journals, political periodicals, various magazines, newspapers, books of collected readings, and online publications.

More about Parenti here: http://www.michaelparenti.org
================================

Zie ook: 'Martin Luther King jr. vermoord door de overheid, aldus rechter........'

       en: 'JFK de moord: de macht van de geheime diensten gecombineerd met die van het militair-industrieel complex'

       en: 'J.F. Kennedy vermoord door Lyndon Johnson en z'n maten in misdaad, geheime diensten en politiek.....'

       en: 'Kabinet 'wil kunnen hacken', zonder daar melding van te maken.......... Hoe bedoelt u, 'politiestaat??''

PS: het begrip 'conspiracy Theory' (samenzweringstheorie) is door de CIA geïntroduceerd na de moord op JFK, om zo het volk juist weg te houden van de smerige, stinkende waarheid.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten